Det Spirituelle Parforhold
  • Tilde Malou Sommerbjerg
3 episodes
Podcast om vejen til det spirituelle parforhold. Med værten og parterapeuten Tilde Sommerbjerg der i hvert afsnit har nye inspirerende gæster, der er eksperter inden for parforhold og parterapi. Podcasten tager udgangspunkt i Tildes L-O-V-E model om det Spirituelle parforhold.

Episodes

Om tiltrækningen imellem det maskuline og feminine - med gæst Carina Brix
2021 Jun 2658m 1s
I denne episode tager vi på besøg hos sociolog Carina Brix på Østerbro i København. Hvorfor skal man være i et parforhold, hvis man kan klare alting selv, og er sig selv nok? Danmark er et af de lande med mest ligestilling, men også flest singler.  Hvilken betydning har ligestilling for parforholdet, og for tiltrækningen imellem den maskuline og feminine energi? Og er det i virkeligheden meget mere interessant at tale om ligeværd, og hvordan vi fra naturens side komplimenterer hinanden.
Om tryghed i parforholdet - med gæst Tine Stahl
2021 May 271h 10m 1s
I denne episode tager vi på besøg hos Parterapeut Tine Stahl i Skælskør.  Tine ved en masse om, hvorfor tryghed er så vigtigt i parforholdet, hvad det kan betyde hvis man ikke har det, og ikke mindst hvad der er nøglen til at opnå det.  Det bliver også til en snak om utroskab, som er den ultimative trussel for trygheden, men som samtidigt også kan være en konstruktiv øjenåbner for parterne i parforholdet.
Introafsnit - Hvad er et Spirituelt Parforhold?
2021 May 1522m 41s
Hvad er et spirituelt parforhold? Det fortæller vært og Parterapeut Tilde Malou Sommerbjerg om i denne Podcast, hvor hun også introducerer lytterne til hendes L-O-V-E model. Podcasten er til dig, der gerne vil leve i et parforhold, hvor I er nærværende og i kontakt med jeres essens, hvor I elsker hinanden på sjæleplan - og vokser og udvikler jer sammen. "Er jeres parforhold også blevet overfladisk og praktisk? Mange par oplever, at når den intense følelse af forelskelse fordamper, sniger der sig i stedet en dis af hverdagsbevidstløshed ind - hvor man tager hinanden for givet, og har svært ved at mærke ”magien” der engang var. Men sådan behøver det ikke at være. I stedet kan I bruge jeres parforhold, til at rejse jer op af disen, mod en højere og større fælles spirituel bevidsthed."