• Liesbeth Louwers
10 episodes
Mindset in netwerkmarketing, het belangrijkste om succesvol te worden! Moneymindset, Law of Attraction, ADHD en business doen, je hoort het allemaal in mijn podcast!

Episodes

Discipline, consistentie en power met je powerlist!!
2021 Jul 095m 26s
Het meest lastige in netwerkmarketing is consistentie, iedere dag doen wat nodig is in je business. In deze, korte, podcast de gouden tip! Maak ieder dag je powerlist en doe wat er op staat! Je kunt me vinden op www.instagram.com/liesbethlouwers, op www.facebook.com/liesbeth.louwers, en op tiktok ook als liesbethlouwers.
Zou jij Max Verstappen in jouw business willen zijn?
2021 Jun 2815m 57s
Ik ben dol op formule 1. Ik houd van snelheid, de mindset, het succes, maar vooral ook de weg die naar succes heeft geleid. En de vergelijking met netwerkmarketing is heel groot! Luister en begrijp waarom opgeven nooit een optie is!
Ik wilde zo graag succes voor iedereen in het team, dat ik mijn grenzen vergat....
2021 Jun 2118m 46s
In netwerkmarketing is de norm 80% tijd besteden aan je eigen business, 20% aan het team. Emotioneel heb ik tot vorige week echter 80% van mijn tijd besteed aan het team. En daardoor te weinig energie over om ook 80% van de tijd te werken aan mijn business. Niet goed! Maar zoals altijd in mijn leven, gebeurt er dan iets waardoor dat kwartje ineens valt. Daar hoort actie bij en die actie, daar vertel ik over in deze podcast. Er komt ooit een punt, of misschien herken je dit nu al in je eigen business, dat het tijd is om de keuze te maken. De keuze om je te blijven concentreren op je eigen business, op nieuwe mensen, op groei! Mijn tijd is nu, is het al jouw tijd?
Do's and dont's voor facebookgroepen!
2021 Jun 1414m 33s
Ik irriteer me mateloos aan uitnodigingen die ik steeds opnieuw krijg voor groepen. Al je vrienden 'zomaar' uitnodigen is niet de manier waarop je facebookgroep succesvol gaat zijn. De kans op ontvriend worden is groot! Hoe doe je dat dan wel? Luister en kom in actie!
HELP!!! Ik heb teveel trainingen gevolgd en ben overtrained!
2021 May 1720m 7s
Het laatste jaar is het aantal online, gratis trainingen en challenges enorm! Meestal zijn het ook nog echt grote namen die dat organiseren en je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat volg je wel, wat niet, wat ben je bang om te missen? In deze podcast en aantal tips hoe je hier goed mee om gaat. ENJOY 😀
ADHD in business, kan dat? Het was niet makkelijk, maar inmiddels is ADHD mijn superpower!
2021 May 1025m 4s
In deze podcast hoe ik, zonder te weten dat ik ADHD had, mijn business heb gebouwd. En daarvoor van baan naar baan, van ondernemer naar ondernemer ben gegaan. Een delict zelfbeeld had en dacht dat ik 'raar' was. Sinds ik weet dat ik ADHD heb, zie ik het als mijn superpower! En dat kan jij ook leren. Niet waar heb ik last van, maar hoe kan ik dat beter doen.
Weet jij je waarom? Wat is de reden dat je gestart bent met netwerkmarketing?
2021 Apr 2915m 16s
Starten in netwerkmarketing, dat deed je ooit in een reden. Misschien het geld, de producten, meer vrijheid, met thuis zijn bij je kinderen, of wat voor reden dan ook. In deze podcast leeg ik je uit dat het belangrijk is om de reden achter je waarom te weten. Hoe je daar achter komt? Je hoort het in deze aflevering. Enjoy!
Hoe kies je nou het juiste bedrijf?
2021 Apr 2617m 15s
De eerste keer kies je vaak uit enthousiasme of omdat je heel blij bent met de producten. Misschien wilde je een extra inkomen. Was het de juiste keuze? En als je nog een keer moet kiezen, waar zou je dan op letten? Ik geef je een aantal tips!
Je mindset, het allerbelangrijkste om succesvol te worden in netwerkmarketing!
2021 Apr 2215m 21s
In deze eerste aflevering van de podcast (niet de eerste die ik opgenomen heb 😉) vertel ik wie ik ben. Waarom ik gekozen heb voor netwerkmarketing en wat mijn doel is met deze podcast. Altijd spannend, met iets nieuws beginnen, maar het is tijd om netwerkmarketing naar een next leven te brengen!
More episodes may be available on the podcast’s website.