• Cisco Norge
8 episodes
Hvorfor er det viktig at dagens ledere forstår hva digitalisering er, hvorfor digitalisering er så viktig og hvordan man lykkes med den digitale transformasjonen? Dagens virksomheter vil ikke overleve uten teknologi. Men de vil heller ikke overleve uten ledere som forstår hvilke utfordringer de må løse og hvordan teknologien kan løse disse utfordringene. Ciscos Leif Sundsbø vil sammen med gjester bevege seg i skjæringspunktet mellom virksomhetsledelse og teknologi, slik at du som er leder eller du som aspirerer til å bli en leder, blir mer interessert, nysgjerrig og opptatt av hvordan teknologi kan hjelpe virksomheten å lykkes med den digitale transformasjonen.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Episodes

Ledere må ikke la seg begrense av, men være utrolig sultne på ny teknologi - Vigdis Austrheim, leder, teamutvikler og ekspert på avstandsledelse
2021 Jul 0133m 12s
Et tilbakevendende tema i denne podkasten er den digitale transformasjonen. Nå skal det handle mer om oss mennesker og hvordan vi forholder oss til teknologi når omstendighetene krever det. Det skal med andre ord handle om «den nye normalen» - eller den neste normalen - og hvordan vi må forberede oss på stadig nye endringer i årene fremover.
Er du er opptatt av kundeservice, er chatboten direkte kontraproduktivt - Christoffer Hernæs, rådgiver, FinTech-ekspert og gründer
2021 Jun 1748m 8s
Nå skal det handle om teknologi og finans. Altså digitalisering av finanssektoren og finansielle tjenester. På godt norsk bedre kjent som FinTech.
Det enkle svaret på den økende kompleksiteten er endringskompetanse - Nils-Ola Widme, næringspolitisk direktør i Abelia
2021 Jun 0449m 39s
Denne gangen skal vi snakke teknologi og politikk. I alle fall næringspolitikk. Vi har hatt besøk av IKT-Norge. Denne gangen er det Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter, vi skal slå av en prat med. Og da med Nils-Ola Widme, som er næringspolitisk direktør i Abelia. En stilling han har besittet siden april 2020.
Tenk om DAB-investeringen hadde blitt brukt til å styrke mobilnettet i stedet - Torgeir Waterhouse, rådgiver og grunnlegger av Otte
2021 May 1843m 52s
Vår gjest denne gang, Torgeir Waterhouse, er den første gjesten på besøk som har sin egen Wikipedia-side. Han er kjent for de aller fleste med litt interesse for teknologi. Han har jobbet i en mannsalder – allerede – med spørsmål relatert til opphavsrett, digitale medier og spilte blant annet en nøkkelrolle da Apple ble tvunget til å la folk bruke iTunes til andre MP3-spillere enn iPod.
Den største trusselen mot Norge er cybertrusler - Øyvind Husby, adm.dir. IKT-Norge
2021 May 1833m 42s
I denne episoden skal det handle om hvor viktig digitaliseringen av samfunnet vil bli i årene fremover og hva som trengs for at Norge skal lykkes. I den anledning har vi vært så heldige å få besøk av lederen for IKT-Norge, Øyvind Husby.
Alle ønsker å optimalisere digitaliseringsmulighetene - Michael Jacobs, adm.dir. i Atea
2021 May 1824m 39s
Denne gangen har vi vært så heldig å få besøk av toppsjefen i Atea, Michael Jacobs.
Jobbe der det er mest hensiktsmessig å utføre jobben - Trine Strømsnes, adm.dir Cisco Norge
2021 May 1819m 3s
I vår aller første episode, har vi fått besøk av leder for Cisco Norge, Trine Strømsnes, for å slå av en prat om hvordan hun ser på det å bruke lyd og denne podkasten som et initiativ og et tiltak for å løfte kunnskap hos både offentlig og privat næringslivs om digitalisering.
Digitalisering for ledere - Kommer snart
2021 Apr 262m 19s
Hvorfor er det viktig at dagens ledere forstår hva digitalisering er, hvorfor digitalisering er så viktig og hvordan man lykkes med den digitale transformasjonen? Dagens virksomheter vil ikke overleve uten teknologi. Men de vil heller ikke overleve uten ledere som forstår hvilke utfordringer de må løse og hvordan teknologien kan løse disse utfordringene.
More episodes may be available on the podcast’s website.