#SignInToTheFuture: un podcast al FCRP
  • Facultatea de Comunicare și Relații Publice
4 episodes
#Sign In To The Future: un podcast al Facultății de Comunicare și Relații Publice din SNSPA | Patru episoade, câte unul în fiecare joi, pentru toți liceenii care doresc să acceseze universul comunicării cu ajutorul FCRP. Primul episod este plin de insight-uri despre cele trei specializări, direct de la studenți. Dragoș Smeu este cel care în al doilea episod ne povestește despre experiența sa de la catedră, despre performance media și digital marketing. Studenții care au beneficiat de o mobilitate de studiu prin intermediul programului ERASMUS+ ne spun în al treilea episod cum i-au ajutat mobilitățile academice să se maturizeze, iar în ultimul episod avem două invitate surpriză, care ne spun poveștile lor de succes de după absolvirea FCRP.

Episodes

Episodul #4
2021 May 2617m 35s
Dacă te-ai întrebat vreodată cum poate arăta viitorul tău după FCRP, azi ai șansa să descoperi poveștile de succes ale absolvenților noștri. Ana Maria Ciobanu și Arina Lazăr, invitatele Biancăi Diaconu, vă vor povesti ce rol a jucat FCRP în carierele lor, crezând în potențialul lor și inspirându-le să evolueze profesional. Este misiunea noastră să credem în voi și să vă ghidăm spre succes!
Episodul #3
2021 May 1810m 25s
Într-o lume mereu în mișcare, accesul la diversitate culturală formează caractere și animă profesional pe cei care acceptă provocările. Andra Croitoru, Otilia Colceriu și Olga Chitic sunt invitatele lui Cristian Brujan, într-o discuție despre farmecul și oportunitățile oferite de mobilitățile academice ERASMUS+.
Episodul #2
2021 May 1217m 17s
Dragoș Smeu, General Manager la Mavericks și cadru didactic la FCRP, discută cu Raluca Stan, gazda acestui episod, despre performance media și digital marketing, precum și despre oportunitățile profesionale pe care FCRP le oferă studenților și absolvenților săi.