• Ei nii nero
9 episodes
Kahden kaveruksen perustama höpöttelypodi, joka ilmestyy aina maanantaisin! Podissa käsitellään erilaisia aiheita rennolla ja humoristisella otteella. Jaksotoiveita meille voi lähettää instassa @einiineropodcast tai sähköpostilla einiineropodcast@gmail.com!

Episodes

9. KUMMAN KAA?
2021 May 0344m 39s
Yhdeksännessä jaksossa käymme läpi seuraajien lähettämiä kumman kaa kysymyksiä! Meillä on molemmilla todella erilainen miesmaku, joten tämä jakso oli todella hauska toteuttaa! 😍
8. MILLAISTA ON KIRJOITELLA VANGEILLE?
2021 Apr 2649m 54s
Kahdeksannessa jaksossa käymme läpi Roosan "harrastusta" eli naisvangeille (amerikasta) kirjoittelua. Mistä tämä kaikki lähti ja miksi? Millaisille rikollisille Roosa kirjoittelee? Mitä vangit yleensä haluavat tietää ja mikä heitä kiinnostaa? Käymme myös läpi aloitusviestin, jonka Roosa lähettää kaikille vangeille, sekä luetaan yksi vangilta tullut viesti.
7. TRUE CRIME JA MEIDÄN LEMPITAPAUKSET
2021 Apr 1950m 3s
Seitsemännessä jaksossa puhutaan molempien isosta intohimosta, eli true crimesta. Miksi me ollaan aikanaan kiinnostuttu kuuntelemaan podeja ja katsomaan dokumentteja rikollisuudesta? Mitkä ovat meidän lempitapaukset, mitkä taas puhuttaa/vaivaa? Paljon erilaista höpinää rikoksista ja rikollisuudesta.
6. NEAN AUPAIR VUOSI: MEEMI KAREN JA AUTO-ONNETTOMUUS (osa 2)
2021 Apr 1351m 33s
Viidennen jakson toisessa osassa Nea vastailee seuraajiemme kysymyksiin aupairina olemisesta sekä kertoo muuta mieleenpainuvaa koko vuodesta ja perheestä. Mikä jäi parhaiten mieleen? Paljonko palkkaa työstä sai? Saiko Nea ystäviä/vihamiehiä vuotensa aikana? Miten korona vaikutti työhön? Nea kertoo myös vuoden aikana tapahtuneesta auto-onnettomuudesta (ja sen tuomista korvausrahoista 😉), BLM -mielenosoituksista, sekä riidoista/erimielisyyksistä host -äitinsä kanssa.
5. NEAN AUPAIR VUOSI: KAIKKI OLENNAINEN + AUPAIRIN ARKEA (osa 1)
2021 Apr 1245m 52s
Viidennessä jaksossa puhutaan Nean aupair -vuodesta. Ekassa osassa käymme läpi käytännön asioita, mitä pitää tietää/osata ennen lähtöä. Millainen arki Nealla oli Amerikassa ja miten aupair -vuosi lähti liikkeelle? Tämä osa sisältää paljon tärkeää käytännön asiaa aupairina toimimisesta ja reissuun lähtemisestä!
4. OMILLEEN MUUTTO JA SOSSUN LUUKKU
2021 Apr 0547m 14s
Neljännessä jaksossa keskustellaan yksin asumisesta/muista meidän elämässä vaikuttaneista asumismuodoista. Milloin me muutimme asumaan yksin? Sujuiko kaikki ongelmitta? Mitä kriteerejä meillä oli? Kaikkea tälläistä luvassa, tämän lisäksi Roosa kertoo opettavaisen tarinan siitä miten EI kannata käyttää opintolainaa ja Nea kertoo reitittimen hankinnasta. :)
3. TE KYSYITTE, ME VASTATAAN (Q&A)
2021 Mar 2941m 38s
Ei nii nero -podcastin kolmannessa jaksossa me vastaillaan teidän lähettämiin kysymyksiin! Jaksossa selviää mm. mitä haluttaisiin sanoa nyt 15-vuotiaalle itsellemme, millaisissa väleissä olemme exiemme kanssa, ollaanko me petetty parisuhteessa... Ja paljon muuta! Toivottavasti tykkäät jaksosta, kysymyksiä voi meille aina esittää lisää esimerkiksi instassa, jos joku asia mietityttää. :)
2. TISSIONGELMAT JA JÄÄTÄVÄT MONOT
2021 Mar 2244m 38s
Toisessa jaksossa keskustellaan itsetunnosta, itsevarmuudesta ja ulkonäköpaineista! Millainen itsetunto meillä on nyt, millainen se on joskus ollut ja miten se on muovautunut? Keskustelemme myös somen tuomista ulkonäköpaineista, onlyfanssista sekä meidän jäätävistä jaloista.. 🦶🏼 Kaikkea tällaista luvassa tänään! ✨
1. JÄNNITYSTÄ JA YHTEISIÄ MUISTOJA
2021 Mar 1546m 5s
Ei nii nero -podcastin ensimmäinen jakso on vihdoin täällä! Jakso pitää sisällään esittelyjen lisäksi mm. perus höpöttelyä meidän kaverisuhteesta ja unelmista sekä tästä podista. Toivottavasti tykkäät ja kuuntelet myös jatkossa meidän rentoja höpöttelytuokioita erilaisista aiheista! PS. Pahoittelut, että alku-, ja loppumusiikki menee hiukan puheen päälle, fiksataan vika seuraavaan jaksoon! :)
More episodes may be available on the podcast’s website.