Jocke & Jonna - Sanningen måste fram
  • Acast
14 episodes

I podden Jocke & Jonna – Sanningen Måste Fram får vi krypa under skinnet på paret, på en resa genom allt från hemligheter till sanningar som aldrig sett dagens ljus. Tillsammans med TV-producenten Jonas Bergström bildar podden en trio där alla ämnen är up for grabs. Jonas fungerar som en ledsagare, som ställer utmanade frågor, grillar och framförallt pushar Jocke och Jonna. Ibland till dom mest obekvämaste frågorna.

Episodes

13. Syskonbråk på sociala medier
2021 Jun 211h 25m
Varför bråkade Jocke och hans bror Chrille öppet på sociala medier? Vad säger de om deras uppväxt, och hur kommer det sig att de har så olika syn på vad som hände? Vad hände när Jocke fick hem alla socialpapper, och vad tycker Jonna om Chrille?
12. Psykisk ohälsa
2021 Jun 141h 8m 16s
Varför la Jocke ut videon där han pratar om psykisk ohälsa på Youtube? Hur mår han egentligen, och varför sa han inget om videon till Jonna? Hur är det för Jonna att leva med ovissheten, och varför läser Jocke så mycket om självmord?
11. Frågebatteriet fortsätter.
2021 Jun 091h 16m 47s
Vilka är Jocke och Jonnas drömmar och mål i livet, och varför måste de flytta utomlands? Är Jockes smärttröskel otroligt låg, och varför vill Jonna att han ska klämma hennes finnar i röven? Jocke går igång på lack, men vad går Jonna igång på?
10. Ett batteri av frågor.
2021 Jun 071h 24m 29s
Vad betyder egentligen ett ”öppet förhållande”, och har Jocke och Jonna ett sådant? Är de nykära i varandra, och när pirrar det till lite extra? Och varför tycker Jonna att Jocke är pinsam när han träffar hockeykillar?
9. Höga murar och dyra Bregottpaket
2021 May 311h 7m 43s
Varför undviker Jocke och Jonna att prata om sitt förhållande? Har Jonna koll på hur mycket deras bolag omsätter varje år, och vet hon hur mycket hon själv tjänar? Vet Jocke vilka klädstorlekar barnen har, och varför blir han så arg på Jonas? Och hur mycket kostar Bregott egentligen?
8. Att uppfostra barn och springa från bilolyckor
2021 May 261h 17m 58s
Varför utbrister Jocke: ”Vad är det där?” när han ser Lunabelle för första gången, och hur påverkar hans diagnoser föräldraskapet? Hur upplevde Jonna att äntligen bli mamma, och vad tycker hon är viktigast när man uppfostrar ett barn? Och varför sprang Jocke från en bilolycka, och hur reagerar han när han blir stoppad i tullen?
7. En graviditet, ett mögelskadat hus och en psykos
2021 May 241h 23m 17s
Varför fick Jonna inte gå på stan när hon var gravid? Hur brann deras nya villa nästan ner - två gånger? Varför satt Jonna och fräste i det gröna rummet, och hur gick det till när Jocke och Danjal räddade Jonna från psyket?
6. Den ofrivilliga barnlösheten
2021 May 191h 16m 58s
Varför ser Jonna det som sitt stora mål i livet att bli mamma, och hur kändes det när det inte blev så? Varför fick Jocke inte duscha varmt, ha mobilen i fickan eller datorn på skrevet? Och hur nära var det egentligen att Jonna lämnade Jocke? Hur pigga va Jockes spermier efter år av knarkande och supande, och när insåg de att kampen om att faktiskt få barn skulle bli väldigt lång?
5. Rida på Lundellnamnet och klimatet på sociala medier
2021 May 171h 2m 32s
Varför vill man bli känd, och vad är folk beredda att göra för att bli just det? Varför lägger föräldrar över ansvaret på Jocke och Jonna, och hur kommer det sig att det är Jocke och Jonnas fel när barn tittar på deras kanaler? Och vad är dealen med Olof K Gustafsson?
4. Jockes diagnoser
2021 May 121h 54s
Hur är det för Jocke att leva med asperger och ADD, och hur är det för Jonna att leva med Jockes diagnoser? Varför kan han inte stänga kylskåpsdörren, och vad händer när en helikopter kommer och stör poddinspelningen? Jocke berättar hur hela hans dag kan bli förstörd om en t-shirt ligger i tvätten, och Jonna berättar att hon alltid planerar sina semestrar utan Jocke.