• Podplay
5 episodes
Duon ni alla älskar och längtat efter är redo att ta Sverige med storm. I podden missförstå mig rätt kommer Emma och Hannah blanda högt och lågt. En ärlig, öppen och helt ofiltrerad podd där ingen åsikt eller ämne är förbjudet. Vem bestämmer egentligen vad som är rätt och fel, vad som är perfekt och vad du ska tycka och tänka? Låt kärleken flöda, vem du än är och var du än befinner dig. Tveka inte att höra av er till missforstamigratt.podcast@gmail.com vid eventuella frågor eller önskemål.

Episodes

ADRIAN PODDE - tiden i Big Brother, flygrädsla och framtidsplaner!
2021 Jun 0251m 10s
Hur var upplevelsen i Big Brother? Vad är statusen mellan honom och Madde idag? Vad grundar sig hans extrema flygrädsla i? Och hur ser hans framtidsplaner ut?
FÖDDA I FEL GENERATION
2021 May 2639m 2s
I dagens avsnitt pratar Emma och Hannah om hur olika de är när det kommer till spontanitet. Emma är mer försiktig av sig medan Hannah vågar sig på nästan allt i livet. Vi får även höra om krokodiler, svimningar, besvikelse och känslan av att vara född i fel generation.
ÖVERGIVEN I DJUNGELN
2021 May 1938m 1s
Emma blir övergiven i en mexikansk djungel och förbereder sig på sin död, medan Hannah vaknar upp mitt i TV-serien Narcos. Och varför vill Hannah inte ha barn? Vi pratar om skräcken över att tillsätta ett barn i dagens samhälle och tillitsproblem efter att ha bli bedragen.
DIN MAMMA
2021 May 1231m 54s
Varmt välkomna till premiäravsnittet av Missförstå mig rätt! Hannah berättar om livet som egenföretagare och hur det kan vara att jobba och bråka med hennes mamma. Emma har efter flera år äntligen gått på en riktig dejt och berättar om stressen och nervsammanbrottet hon hade precis innan. Kanske för att dejten var med en av Hannahs närmaste vänner.
Missförstå mig rätt - Trailer
2021 May 062m 5s
Duon ni alla älskar och längtat efter är redo att ta Sverige med storm. I podden missförstå mig rätt kommer Emma och Hannah blanda högt och lågt. En ärlig, öppen och helt ofiltrerad podd där ingen åsikt eller ämne är förbjudet.
More episodes may be available on the podcast’s website.