ZELFSTURING PODCAST | Mindset, persoonlijk leiderschap & zelfkennis met Marinza Verschuren
  • Marinza Verschuren
15 episodes
Zelfkennis, zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfcompassie, zelfreflectie... Allemaal nodig om tot effectievere individuele zelfsturing en persoonlijk leiderschap te komen. Gelukkige mensen zijn de mensen die ontdekken hoe ze in elkaar zitten en hun manier van leven daarop aanpassen. In deze podcast neem ik je mee in jouw persoonlijke groei. Met handige, praktische oefeningen en inzichten om jezelf beter te leren kennen. Want soms wil je veranderen om jezelf te kunnen zijn. Ik hoop je te kunnen inspireren en motiveren om te gaan kiezen voor een mindset die je mindf*cks aan kan.

Episodes

#13 De 6 Human Needs | Je gedrag en patronen veranderen | Waarom doe je wat je doet?
2021 Jun 1421m 12s
Heb je het nou wéér zo ver laten komen? Doe je dit nu nog steeds zo? Waarom durf je het niet?
#12 Persoonlijke KERNWAARDEN & DRIJFVEREN | In verbinding met jezelf keuzes maken.
2021 Jun 1019m 18s
95 tot 98% van ons gedrag DOEN we onbewust! En dat wordt aangestuurd door onze stille krachten, onze filters… Ken jij jouw ‘gebruiksaanwijzing’?
#11 Ready voor je DROOM CARRIÈRE… Dat ben je al! Ga het nou gewoon DOEN!
2021 May 2325m 15s
Waarom vind je jezelf nog niet goed genoeg om NU jouw droom te starten? Waarom doe je het nog niet? Waarom blijf je twijfelen?
# 10 Communicatie met jezelf verbeteren; De kracht van je gedachten
2021 May 1823m 37s
De betekenis die jij geeft aan een situatie, bepaalt de situatie. Iets krijgt pas kracht als je er betekenis aan hebt gegeven! Het is pas vervelend of spannend of verdrietig als jij het zo DENKT!
#09 Negatieve gedachten en emoties; wat doen ze met je?
2021 May 1722m 46s
Wat zijn negatieve emoties en gedachten nou precies? Waar komen ze vandaan? Wat doen ze met je? En vooral; wat kun je ermee DOEN om jezelf helpend aan te sturen? Hoe haal je de juiste feedback uit je emoties?
#08 ZELFSTUREND VERMOGEN: Grip op je leven met deze 10 skills
2021 May 0725m 34s
Ben je er klaar voor om jouw ideale leven te gaan LEIDEN? #zelfkennis #persoonlijkegroei #balans #voldoening #succes #keuzesmaken
#07 Je grenzen bewaken en zorgen dat je niet geleefd wordt!
2021 May 0411m 27s
Ben jij nog de persoon die je graag WILT ZIJN? Waarom doe je wat je doet? Realiseer je dat jij de enige bent die de regie over je leven kan (terug) pakken! Ken je grenzen en bewaak ze. Jij bent je eigen probleem en daarmee ook je eigen oplossing...
#06 Pak de REGIE met meer ENERGIE! Dit wil je ;-)
2021 Apr 2011m 43s
Stel je eens voor dat je zo zou leven… Met zelfsturend vermogen…; Leven vanuit persoonlijk leiderschap. Voelen dat je invloed hebt.
#05 Je bent wel TEVREDEN, maar niet echt GELUKKIG
2021 Apr 209m 26s
Oei… Misschien leef je toch meer op de automatische piloot dan je eigenlijk zou willen en ben je de echte verbinding met jezelf een beetje verloren? Ben je gewoon tevreden en mag je niet klagen van jezelf… Maar écht gelukkig?! Je ambitie en (te hoge) verwachtingen zijn tot dat alles- of niets punt gekomen waarmee je jezelf nu tegenhoudt om de regie weer terug te pakken.
#04 Ons BREIN | Gedrag. Zo werkt het | DEEL 2
2021 Apr 1426m 35s
Door bepaalde patronen heen breken? Als jij je gedrag beter wilt leren sturen is het fijn om te weten waarom je denkt hoe je denkt en dus doet wat je doet!