Manuvision Podcast
  • Manuvision
6 episodes
Hvordan hænger krop og psyke sammen? Manuvision er en skole og behandlingssted for kropsterapi, og i denne podcast deler vi ud af erfaringer og viden om sammenhængen mellem krop og psyke.

Episodes

Hvordan påvirker nervesystemet krop og psyke?
2021 Mar 2539m 9s
Nervesystemet er nøglen til at forstå krop og psyke. Det er nervesystemet, der bestemmer, hvordan vi tager verden ind. Og det sker ubevidst - før vi når at tænke en tanke.  Derfor er nervesystemet også nøglen til at behandle mange af vor tids lidelser. Hør Manuvision kropsterapeuter og undervisere, Mette Steen og Angela Jørgensen, fortælle om nervesystemets betydning for krop og psyke.I podcasten kan du bl.a. høre om:
Hvordan lærer man at behandle traumer?
2021 Mar 2419m 32s
På Manuvisions efteruddannelse i behandling af chok og traumer kan uddannede Manuvision terapeuter dygtiggøre sig i behandlingen af mennesker med lette til svære traumer - fra almindelig stress til diagnoser som PTSD.
Naturen som terapi
2020 Nov 2436m 13s
Hvordan kan vi forbinde os mere til naturen, og hvad kan vi lære af den? Manuvision kropsterapeuter og undervisere Søren Christensen og Rikke Toft Boesen fortæller her om vores forhold til naturen, og hvordan vi forbinder os til den kropsligt og mentalt.  Naturen spiller en rolle hos Manuvision på de internater, der er en del af uddannelsen til kropsterapeut, og så er det at opholde sig i naturen en hjælp til at træne den opmærksomhed og sanselighed, som også er et element i kropsterapi.
Hvordan hænger krop og psyke sammen?
2020 Oct 0241m 49s
Hvad er sammenhængen mellem fysiske og psykiske symptomer og hvorfor behandler vi dem ikke adskilt i kropsterapi? Hos Manuvision taler vi om at skabe bedre forbindelse mellem vores krop, tanker og følelser, og at et problem typisk både har et kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt aspekt. Hør hvorfor og hvordan i den her podcast, hvor Manuvision-partnere, kropsterapeuter og undervisere på uddannelsen, Filip Rankenberg og Kristoffer Glavind Kjær, fortæller om sammenhængen mellem krop og psyke.
Manuvision efteruddannelse i chok/traume
2020 Aug 2017m 45s
Manuvision-partner Angela Jørgensen fortæller om Manuvisions efteruddannelse i chok/traume, der starter op efteråret 2020.  Uddannelsen ruster uddannede Manuvision terapeuter til at behandle klienter med et nervesystem, der er svækket som følge af chok og traumer. Undervisningen bygger på vores store erfaring og forskning i effekten af Manuvision kropsterapis virkning i behandlingen af PTSD.
Manuvision uddannelsen #1
2020 Jun 3031m 22s
På 2 år kan du uddanne dig til Manuvision kropsterapeut og lære at behandle fysiske og psykiske lidelser med dine hænder. Men hvordan lærer man det, og hvad vægter vi hos Manuvision? I den her podcast kan du høre en elev og to undervisere fortælle om Manuvision uddannelsen - hvordan man lærer at behandle, hvad man kan bruge det til og hvorfor det handler om meget mere end teknikker og systemer. Medvirkende: Manuvision undervisere og partnere, Mette Steen og Søren Christensen, og nuværende elev på uddannelsen, Mathias Kromann Rode. Tilrettelægger og vært: Ida Meisling