Wat te doen met Poen
  • Harm & Adriaan
4 episodes
Dé podcast over nieuwe manieren om geld te maken met geld. Adriaan en Harm nemen je onder andere mee in de wereld van crypto en andere nieuwe investeringsmogelijkheden. Daarnaast geven ze elkaar tips op het gebied van werk, relaties en wat verder ter sprake komt.

Episodes

Passieve inkomens & Geld Fit!
2021 Jun 1435m 59s
Dit is de laatste aflevering die is opgenomen in Adriaans huur-appartement! Verder bespreken Harm & Adriaan de status van Harms Helium Miners, hebben ze het over verschillende vormen van passief inkomen en vragen ze zich of ze wel Geld Fit zijn.
Het TABOE op geld en de CRYPTOCRASH
2021 May 3132m 9s
In deze aflevering hebben Harm en Adriaan een openhartig gesprek over hoeveel ze verdienen en hoe ze omgaan met de dalende cryptokoers. Verder vertelt Harm over zijn Helium Miners, waarmee hij passief inkomen creëert.
5 beginnersfouten met Crypto & Adriaans huizenjacht
2021 May 1720m 59s
In deze aflevering bespreken Harm en Adriaan dé vijf beginnersfouten die je wilt voorkomen als je begint met crypto. Verder is er groot nieuws over Adriaans huizenjacht! Als laatste bespreken Harm en Adriaan vragen van luisteraars.
Crypto voor beginners
2021 May 0218m 27s
In deze aflevering vertellen Adriaan en Harm waarom ze zichzelf belangrijk genoeg vinden voor een podcast. Verder praten ze over hun succesverhalen met crypto en earth 2.0. En er is nogal wat aan de hand in het leven van Adriaan...
More episodes may be available on the podcast’s website.