• Imedia.dk
6 episodes
Hvordan giver vi troen videre til næste generation? uTROligt er en samtalepodcast hvor værter og gæster vender forskellige vinkler på trosoplæring i hjem og menighed. Nyt afsnit to gange om måneden. Musik: Andreas Abildtrup Nørgaard

Episodes

Trosoplæring - en teologisk disciplin?
2021 May 2730m 40s
I dette afsnit taler Steen, Niels og Gitte om, hvad trosoplæring grundlæggende er. Er det en teologisk disciplin eller hvad mener vi egentlig, når vi siger trosoplæring. Hvad skal vi kunne som forældre, for at give troen videre til næste generation?
Bøn i familieandagten
2021 Apr 2925m 30s
I dette afsnit er Gitte Rasmussen på besøg hos familien Olesen i Ringkøbing. Her snakker hun med Marianne og Jakob og deres 10-årige søn Samuel om hvordan de bruger bønnen i andagten og i hverdagen. Hvordan lærer man at bede, hvad stiller vi op når Gud giver et andet svar end de vi havde ønsket og hvad gør vi, hvis vi oplever det svært at bede?
Bibellæsning - byrde eller befrielse
2021 Apr 2232m 37s
Hvor lærer vi Gud at kende? Hvad er andagt og findes der en rigtig måde at holde andagt på?
Hvordan giver vi troen videre
2021 Apr 1632m 18s
Hvordan giver vi troen videre. I dette afsnit taler Steen, Niels og Gitte om andagt. Hvad er en andagt og hvordan har vi håndteret det som forældre. Hvorfor er det overhovedet vigtigt for os, at holde andagt som familie?
Vores troshistorier
2021 Apr 1430m 30s
I det første afsnit af uTROligt præsenteres podcastens tre værter: Gitte Rasmussen, Niels Hankelbjerg Mortensen og Steen Møller Laursen. Hvem er vi, og hvad er vores troshistorie? Vi deler også tanker om, hvorfor vi mener, det er vigtigt at sætte fokus på trosoplæring i hjem og menigheder.
More episodes may be available on the podcast’s website.