Mikä ihmeen Bitcoin
  • Eetu Räsänen
11 episodes
Mikä ihmeen Bitcoin podcastin tarkoitus on tuottaa helposti ymmärrettävällä tavalla informaatiota Bitcoinista. VASTUUVAPAUSLAUSEKE: KAIKKI MIKÄ IHMEEN BITCOIN PODCASTIN TARJOAMA SISÄLTÖ ON TARKOITETTU VAIN VIIHTEEKSI JA INFORMAATIOKSI, EIKÄ SISÄLTÖÄ TULE OTTAA SIJOITUSSUOSITUKSENA. TEE AINA OMAT TUTKIMUKSESI, TUTUSTU RISKEIHIN, VEROTUKSEEN JA ALUEELLISIIN RAJOITUKSIIN ENNEN SIJOITTAMISTA.

Episodes

#11 NorthCrypto - Mikko Soon
2021 Jun 1127m 3s
Jakson vieraana Mikko Soon NorthCryptolta. Jutellaan Mikon kanssa Bitcoinista ja NorthCrypton palveluista. Mikko paljastaa myös omaa sijoitusportfoliotaan. Hyppää mukaan Bitcoinin kaninkoloon!
#10 Verotus ja politiikka - Ville Tavio
2021 Jun 0835m 58s
Mikä on kansanedustaja Ville Tavion suosikki kryptovaluutta ja mitä muutoksia Ville oikein ehdotti kryptovaluuttojen verotukseen kirjallisella kysymyksellään eduskuntaan?
#9 Mitä on louhinta, lohkopalkkio ja puoliintuminen - PitkoinPisteFi
2021 Jun 0333m 2s
Kuka on PitkoinPisteFi YouTube-videoiden takana? Selvitän PitkoinPisteFi pseudonyyminä toimivan Pertin tarinan Bitcoinin kaninkoloon. Miten Markku selittää louhinnan, lohkopalkkion ja puoliintumisen? Mikä sai Villen tekemään YouTube-videoita nimimerkillä PitkoinPisteFi. Ketä nämä tyypit oikein on? Mitä minä hörisen? Tule mukaan ottamaan selvää!
#8 Not Your Keys, Not Your Coins - Aleksi Suomalainen
2021 Jun 0134m 10s
Not Your Keys, Not Your Coins! Tässä jaksossa haastattelen Aleksi Suomalaista. Aleksi on ollut mukana skenessä jo pitkään ja ollut mm. devaamassa Ethereumia. Miksi Aleksi hylkäsi Ethereumin ja siirtyi Bitcoiniin?
#7 KryptoGranny - Anita Kalergis
2021 May 2758m 10s
Kuka on KryptoGranny? Anita kertoo oman tarinansa KryptoGrannyn syntymisestä ja kuinka hän löysi Bitcoinin. Tule mukaan matkalle ottamaan selvää mikä Bitcoin on!
#6 Bitcoin sijoituskohteena - Pekka Kelkka
2021 May 251h 1s
Jutellaan Pekan kanssa Bitcoinista sijoituskohteena ja kuinka sijoittajan tulisi varautua sykleihin.
#5 Pahan Päivän Profeetat - Toni Heiskanen & Janne Piiroinen
2021 May 2052m 21s
Tässä jaksossa vieraana Pahan Päivän Profeetat Toni Heiskanen & Janne Piiroinen. Tonilla ja Jannella on työnalla Bitcoin aiheinen kirja. Miten he löysivät Bitcoinin ja päätyivät tekemään kirjaa? Tule mukaan matkalle Bitcoinin kaninkoloon.
#4 LocalBitcoins - Teemu Antikainen
2021 May 1744m 20s
Tässä jaksossa vieraana LocalBitcoinsin Teemu Antikainen. Miten Teemu päätyi töihin Bitcoin alalle ja miten hän löysi Bitcoinin?
#3 Loikka Bitcoinin kaninkoloon - Rahaton Nainen
2021 May 1334m 40s
Tässä jaksossa vieraana Rahaton Nainen. Miten Oona päätyi ottamaan loikan Bitcoinin kaninkoloon?
#2 Mikä on Bitcoin Osa 2 - Rafael Eronen
2021 May 0659m 18s
Tässä jaksossa vieraana Rafael Eronen, Konsensus Ry:n puheenjohtaja. Mikä on Bitcoin? Lähde matkalle kohti Bitcoinin kaninkoloa meidän kanssa!