• Eccentric People AS
8 episodes

Podcasten Seb & Nikki ledes av kjæresteparet Nikoline Anundsen og Sebastian Solberg. De tar oss med på den siste delen av graviditeten til deres tredje barn, og forteller om sitt utradisjonelle syn på foreldeldrerollen, hvor de mener det er viktig å ikke miste seg selv bare fordi man får barn. Seb & Nikki er som mange andre par ofte uenige seg imellom om barneoppdragelse og har hatt ganske forskjellig syn på det å skulle bli trebarnsforeldre. Dette byr på morsomme og fine samtaler fulle av latter og tårer. I denne podcasten deler de sine erfaringer fra sexlivet, utfordringer i parforholdet, barneoppdragelse og håper at denne podden kan funke som terapi for dem og hjelpe foreldre med å senke kravene til seg sjæl og hverandre. 

Episodes

Episode 8- THE END- parterapi , oppdragelse, arbeidsfordeling
2021 Jun 1048m 48s
I denne episoden går Seb og Nikki igjennom sine tanker om fremtiden som trebarnsforeldre og takker for seg.
Episode 7 - Hjemme fra sykehuset.
2021 Jun 0342m 53s
I denne episoden forteller Seb og Nikki første tiden som trebarnsforeldre. De røper navn på den nye babyen, og tar en status oppdatering på forholdet.
Episode 6 - Fødsel
2021 May 2645m 28s
I denne episoden deler Seb & Nikki en helt spesiell historie.
Episode 5 - Drittforeldre, celleforandringer og navnevalg
2021 May 1945m 2s
I denne episoden snakker Seb & Nikki om drittforeldre I foreldremøter, foreldre de gjerne vil være venn med og Nikoline har nylig vært på en ekstra time på Ullevål for å følge opp alvorlige celleforandringer i svangerskapet. De diskuterer navnevalg til babyen i magen og tar en status i på forholdet.
Episode 4 - Sex, baby gutt eller jente?
2021 May 1149m
I denne episoden snakker Seb & Nikki om sex før, under og etter graviditeten, og de avslører om deres tredje baby er en gutt eller jente.
Episode 3 - JÆVLA Mammapoliti
2021 May 0453m 35s
Seb & Nikki tar et oppgjør med mammapolitet og deler av sine erfaringer med møtene de har hatt med mamapolice
Episode 2- Dårlig kommunikasjon, Parterapi og hard jobb for kjærligheten
2021 Apr 2858m 26s
I denne episoden deler Seb & Nikki sine tanker rundt utfordringene de har hatt med kommunikasjon den siste tiden. Paret hadde 5 år uten noe krangler eller problemer før ting pluselig skar seg. Hvordan jobber de for å komme seg igjennom sin første kneik og hva har de lært i parterapi?
Episode 1 - Positiv graviditetstest, tøff tid i parforholdet og første møte.
2021 Apr 2046m 20s
I første epsiode av Seb&Nikki møtet vi Sebastian og Nikoline som venter sitt tredje barn. Da de denne gangen stod med en postiv graviditetstest var de ikke enige om hva de skulle gjøre, og dere får høre om dette og hvordan paret møttes i denne aller første episoden a Seb&Nikki. Første episode byr også på både latter og tårer <3
More episodes may be available on the podcast’s website.