• Heartbeats.dk
6 episodes
EU kan virke godt gammedags kedeligt og knastørt, men ikke desto mindre sindssygt vigtigt for os danskere. I 'EU & the Juice' forsøger Sandie Westh og Josefine Stork at gøre EU mere spiseligt, når de giver dig dagens vigtigste EU juice.

Episodes

‘EU & the Juice' med Helle Thorning-Schmidt: Jeg skal bede om EU-multijuice, tak
2019 May 2233m 5s
Er du i tvivl om, hvorfor det er så vigtigt, at du sætter dit kryds til EU-valget på søndag, så lyt til det allersidste afsnit af ‘EU & The Juice'. Her mixer Danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt, alle de bedste ingredienser fra tidligere afsnit og giver dig den ultimative EU-multijuice.
‘EU & the Juice' Ritt bygger EU op: Svesken på disken
2019 May 1530m 9s
I dette afsnit af EU & The Juice er Ritt Bjerregaard, tidligere EU-kommissær, gæst i studiet. Der juices bl.a. svesker, fordi EU faktisk har blandet sig i, om de nu også er så afførende, som rygter siger. Hold tungen lige i munden og hør Ritt forklare os forskellen på, hvad Kommissionen, Parlamentet og Ministerrådet egentlig er, når hun laver juicen ‘Build EU Up' sammen med værterne.
‘EU & the Juice' Sur juice med Messerschmidt: Nej, nej, nej, nej, nej, det må EU ikkeeee …
2019 May 0821m 49s
I dette afsnit af ‘EU & The Juice' er Morten Messerschmidt, tidligere medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, gæst i studiet. Der juices primært citroner, fordi det jo ikke er nogen hemmelighed, at Messerschmidt er godt gammeldags sur på EU. Hør hvorfor han alligevel synes, vi skal interessere os for Europa-Parlamentsvalget og få hans tip til, hvordan man skræller en citron helt perfekt. Messerschmidt er nemlig ikke helt ueffen i et køkken.
‘EU & the Juice': Full English Brexit med en juice on the side
2019 May 0123m 53s
I dette afsnit af podcasten "EU & the juice" er Anders Samuelsen, nuværende udenrigsminister og tidligere medlem af Europa-parlamentet, gæst i studiet. Der juices appelsin, kiwi, chili og STRAWBERRIES – sidstnævnte sagt på cockney-engelsk i anledning af, at Brexit er dagens emne. Hør også om udenrigsministerens egen juicekur, som gjorde ham 20 kg. lettere.
‘EU & the Juice': Hvad var det egentlig med de lakridspiber?
2019 Apr 2428m 26s
I dette afsnit af ‘EU & the Juice' er Margrete Auken, medlem af Europa-Parlamentet for SF, gæst i studiet. Der juices æbler, ingefær og ananas. Altså et par ingredienser der i den grad falder udenfor EU-området. Til gengæld toppes juicen af et drys kanel. Og det er et krydderi, der virkelig kan sætte gang i EU-snakken.
‘EU & the Juice': Krumme agurker og andet fra EU-godteposen
2019 Apr 1736m 6s
I dette afsnit af den nye podcast, ‘EU & the Juice', får de to værter besøg af Dan Jørgensen (S), som er gammel EU-parlamentariker og egentlig mere er til vodka. Alligevel formår han at lave en utrolig solid juice, som indeholder den mest basale viden om EU. Så læn dig tilbage og nyd en ‘Basic Bitch' fra menukortet sammen med Dan the Man i dagens afsnit af ‘EU & the Juice.'
More episodes may be available on the podcast’s website.