• Daniel
6 episodes

En podcast i syfte att motivera och förse framtida körkortstagare med tips och information kring resan mot körkortet. Hoppa in i bilen och följ podcasten för att få färska och avskalade tips så att du kan klara teoriprovet och uppkörningen på första försöket!

Instagram: DanielClyneLFC

Episodes

Motivation inför teoriprovet Del 2/2
2021 Feb 285m 58s
I denna andra del om teoriprovet kommer Daniel försöka motivera er inför teoriprovet och körkortet i allmänhet. Om du har kuggat tidigare kommer du även kunna ta del av informationen som tas upp i detta avsnitt. Hoppa in i bilen och luta er tillbaka så kör vi igång!
Tips inför teoriprovet Del 1/2
2021 Feb 2116m 9s
I detta avsnitt ger Daniel färska och användbara tips inför teoriprovet. Vilka hjälpmedel ska en använda sig av? Hur pluggar man bäst inför teoriprovet? Allt detta och mycket mer i den första delen av två avsnitt om teoriprovet. Hoppa in i bilen så kör vi igång!
Riskettan & Risktvåan
2021 Feb 1413m 34s
I detta avsnitt går Daniel genom information och tips kring riskettan & risktvåan (halkbanan). Tipsen är färska och kommer förbereda dig gott och väl inför båda utbildningarna. Hoppa in i bilen så kör vi igång!
Stress & ångest under övningskörningen
2021 Feb 079m 9s
I detta avsnitt ska Daniel ge tips och motivera kring hur man ska hantera stressen och ångesten som kan uppstå i samband med övningskörningen. På slutet ges ett bonustips på hur man hanterar förare som nosar en under körningen. Hoppa in i bilen så kör vi igång!
Körkortstillstånd & Övningskörning
2021 Jan 3117m 13s
I detta premiäravsnitt tar Daniel upp hur man får sitt körkortstillstånd så fort som möjligt. Därefter berättar han hur det var att övningsköra för första gången. Till sist ger Daniel tips på man kan effektivisera övningskörningen i början av körkortsprocessen. Hoppa in i bilen om detta låter intressant!
Välkommen till Resan till körkortet!
2021 Jan 262m 21s
Varmt välkomna till Resan till körkortet. I detta introduktionsavsnitt pratar Daniel om bakgrundsinformation och syftet med podcasten. Hoppa in i bilen om ni vill ta körkortet på ett tidseffektivt sätt!
More episodes may be available on the podcast’s website.