Den perfekte designproces findes ikke
  • Reframing it
2 episodes
/en podcast om alt det designeren ikke sir'. I podcasten går Linda Nhu Laursen, Assistant Professor på Aalborg Universitet, bag om designprocessen. Sammen med industrielt designer, underviser og vejleder Quang Tran, diskuteres erfaringer, afveje og fejltrin som de har oplevet på egen krop - både i erhvervslivet men også på skolebænken. De dykker ned i designprocessen, og samler spørgsmål fra dem, studerende og praktikere, som arbejder aktivt med designprocessen hver dag, og som har et stærkt behov for at finde svar. En del af reframingit.com

Episodes

Christoffer Mørch og SoMe: Den perfekte designproces findes ikke | Ep.2
2021 Feb 1131m 41s
I denne episode taler vi om Design og Social Media. Hvad skal vi med SoMe når vi er designere? Vi taler om hvordan det kan bruges til: bruger-research, faglig vidensdeling, produktforklaring, og faglig promovering. Hvordan kan SoMe bruges i forbindelse med designprofessionen? Specielt dilemmaet mellem at dele poleret produktbilleder og den rodet designproces. Hvad er mest interessant og hvad er mest lærerigt? Med os i studiet har vi inviteret Christoffer Mørch, Director & Partner ved Ideaal, som for nogle år siden dimitterede fra Industrielt Design ved Aalborg Universitet og siden da har arbejdet på sin designvirksomhed sammen med sin partner.
Design ved første blik: Den perfekte designproces findes ikke | Ep. 1
2021 Feb 0427m 19s
I podcasten går Linda Nhu Laursen, Assistant Professor på Aalborg Universitet, bag om designprocessen. Sammen med industrielt designer, underviser og vejleder, Quang Tran og Mathias Lund, diskuteres erfaringer, afveje og fejltrin som de har oplevet på egen krop - både i erhvervslivet men også på skolebænken. De dykker ned i designprocessen, og samler spørgsmål fra dem, studerende og praktikere, som arbejder aktivt med designprocessen hver dag, og som har et stærkt behov for at finde svar.
More episodes may be available on the podcast’s website.