• Sasa
5 episodes
Beszélgetés partnerekkel, érdekes arcokkal, érdekes témákról!

Episodes

Beszélgetés a fitness szektor helyzetéről
2021 Feb 1245m 54s
Zopcsák Lászlóval, az IWI Nemzetközi Fitness Iskola alapítójával beszélgettem a fitness szektor helyzetéről. Mit lát a nemzetközi példák alapján? Milyen változások várhatók a piacon? Hogyan jutottak oda, hogy leülhettek a Sportért Felelős Államtitkár asztalához tárgyalni?Sok más érdekes téma is szóba került.Sasa
BTM #4 - Várandósság
2021 Feb 101h 13m 54s
Góg Anikóval, Bernáth Dórával és Perjes Kinga életmód és táplálkozási tanácsadó voltak a partnereim a beszélgetésben. Mit ajánlott figyelni a babatervezésnél/várandósság előtt? Mire kell kell figyelni életmódban, táplálkozásban, hogy felkészülj a várandósságra? Mire kell figyelni az első, második és harmadik trimeszterben? Mi segíthet a szülés utáni időszakban?Rengeteg témát sikerült érinteni és nem csak felületesen :)
BTM #3 - Sikeres emberek szokásai
2021 Feb 107m 23s
Sportolók és üzletemberek. Nem biztos, hogy a tehetségüknek köszönhetik a sikert. Sokkal inkább a szokásoknak, a minden nap rutin szerűen végzett dolgoknak és a kitartásnak. Mik azok a szokások, amiket te is beilleszthetsz az életedbe és sikeresebbé tehetnek?
BTM #2 - Izommemória
2021 Feb 084m 44s
Biztosan hallottad már, hogy az izmok emlékeznek. Hogyan néz ki ez az "emlékezés"? Mi történik, amik mozgást vagy mozdulatot tanulsz? Erről lesz szó 5 percben!
BTM #1 - Közösségépítés
2021 Feb 079m 59s
Sokan még most is idegenkednek tőle, de megéri belevágni! Főleg edzőként!A 10 perces podcastben lesz szó pár tévhitről, algoritmus által kedvelt módszerekről és tippekről, amiket megéri alkalmazni.
More episodes may be available on the podcast’s website.