• Jesse Hoefnagels & Brand van Remmen
2 episodes
In Uitgesproken nemen Jesse Hoefnagels en Brand van Remmen je even mee in een goed gesprek waar ze eigenlijk nooit uitgesproken zijn. Jesse zou je onder andere kunnen kennen van zijn YouTube kanaal (Jesse Hoefnagels). Hierop maakt hij wekelijks comedy video's. Deze video's worden gefilmd door zijn cameraman, niemand minder dan Brand! Al een lange tijd zaten ze er aan te denken om een podcast te starten en nu is het eindelijk zo ver. Elke aflevering zullen ze met nieuwe verhalen en/of nieuwe gasten komen!

Episodes

Aflevering 2
2021 Mar 0156m 29s
Welkom bij onze podcast uitgesproken! In deze tweede aflevering gaan wij (Jesse Hoefnagels en Brand van Remmen) het over van alles hebben, hoe kennen wij elkaar? Wat zijn de gekste dingen die we op vakantie hebben mee gemaakt? En nog veel meer!
Aflevering 1: Dylan Haegens
2021 Feb 021h 17m 13s
In Uitgesproken nemen Jesse Hoefnagels en Brand van Remmen je even mee in een goed gesprek waar ze eigenlijk nooit uitgesproken zijn. In deze aflevering zitten ze met Dylan Haegens, die kan je kennen van zijn Comedy Youtube kanaal waarvoor hij inmiddels maar liefst een team van 11 man in dienst heeft! Hoe gaat het met Dylan tijdens deze Corona-crisis? Hoe ervaart hij zijn bekendheid? Je hoort het allemaal in UITGESPROKEN!
More episodes may be available on the podcast’s website.