Quan dorm la nena
  • Aitana Montaner
3 episodes
El podcast que fem l'Aitana Montaner i l'Oriol Jara Quan dorm la nena i tenim una estoneta per parlar dels temes que ens interessen i ens preocupen. Els comentaris són benvinguts, els haters no gaire.

Episodes

Gianni Rodari, literatura infantil i la importància de riure
2020 Dec 2257m 23s
Parlem del binomi fantàstic que explica Gianni Rodari (1920-1980) a la seva Gramàtica de la fantasia, de la literatura infantil i juvenil, de les recomanacions literàries i d'acceptar les eleccions culturals dels fills o criticar-les només des de dins.
Joguines, criança i música en directe
2020 Dec 1450m 48s
És Nadal i parlem de criatures i joguines. En tenen massa? Sí, segur. Com ho fem a casa perquè això no sigui un problema? Mirem altres variables. La qualitat de les joguines, per exemple. El valor pedagògic del joc i dels materials que posem a l’abast de la canalla. La informació, també! I l’observació. I arribem a les nostres pròpies conclusions, a allò que ens funciona. I fem una mica de música en directe, si es pot dir així. Ja sabeu, parlem i ho compartim amb vosaltres fins que es desperta la petita i ens reclama.
Quan dorm la nena
2020 Dec 1323s
Converses adultes, sobre família, criança i altres coses que ens interessen però no són tan importants, que tenim mentre la filla petita dorm la migdiada. Es desperta i s’acaba el parloteo.
More episodes may be available on the podcast’s website.