• Legénylakás
15 episodes
Az élet nyomora és más finomságok. Hétfő esti élő podcast mindenről, amit az életben nem tudsz elkerülni. Fókuszban a mindennapi céljaink, vágyaink és frusztrációink. Minden problémát megbeszélünk, de megoldást nem adunk!

Episodes

14.rész - 1. évad _ LegénylakásPodcast Weekend Special
2021 Jan 1251m 48s
Ebben a műsorban egy film kapcsán arról beszélgettünk, milyen lenne, ha az év egy adott napján legalizálnák a bűnözést. Milyen etikai, morális gátak szabnának határt az anarchiának, ha egyáltalán gátat szabnának. Hogy néznénk egymás szemébe, miután tudjuk, mit tett a másik. Ez most egy kicsit komolyabb, de érdekes beszélgetés volt. Imo meglepije se maradhatott el. X generáció előnyben!
13.rész - 1. évad LegénylakásPodcast Téma Régen minden jobb volt
2021 Jan 1259m 38s
2021 első adása. Sok minden foglakoztat minket, de tényleg. Ebben a műsorban arról volt szó, hogy milyen az a jelen, amiben élünk, azokban a filmekben, amik a múltban foglalkoztak ezzel az érával. Kevéssé bonyolultan- mi valósult meg a sci-fi filmek elképzeléseiből a kétezres évekre, amiből már lassan egy negyed évszázad eltelt. Érdekes beszélgetés volt.
12.rész - 1. évad LegénylakásPodcast Szilveszteri Special
2021 Jan 0947m 58s
2020 utolsó adása volt ez. Túlnyomórészt az angol uralkodói családdal foglalkoztunk. Szokásaik, kötelezettségeik adták a beszélgetés fő csapásirányát. Elképzeltük, milyen lehet királynak, hercegnek lenni. Milyen lenne, ha a mi nagyszüleink lennének a királyok, királynék. Majd, szilveszter lévén az újévi fogadalmakról is szót ejtettünk.
11.rész - 1. évad LegénylakásPodcast
2021 Jan 0459m 38s
Ebben a műsorban a Darwin díj nyerteseit beszéltük ki. Ők azok, akik sajnos, bár rendkívülit visznek véghez, és látványos kilépőjük sok mindenre rávilágít, díjaikat mégsem tudják átvenni. Mi így állítottunk nekik emléket. A második részt a lottónyeremény határozta meg. Bár mondják, hogy a pénz nem fontos, de mi azért eljátszottunk a gondolattal, mihez is lehetne kezdeni közel 5 milliárd forinttal. Ebbe úgy beleéltük magunkat, hogy rovatunkra, a Mindennapi dühöngéseinkre, szinte alig maradt idő.
10.rész - 1. évad LegénylakásPodcast Weekend Special
2020 Dec 301h 6m 14s
A tízedik epizódunk volt ez, ami pilottal együtt már a tizenegyedik felvételünk volt. Ez a műsor a karácsony jegyében telt el. Nem tudtunk elmenni az egész idei karácsony furcsasága mellett. Laci és barátnőjének és Tibinek és kedvesének is első közös karácsonya volt. Laciéknál sikerült együtt tölteni, Tibiéknek nem. Szó volt a hagyományokról, a legnagyobb karácsonyi klisékről túlevevésről és túlivásról. Nem megfelelő ajándékválasztás, összezártság. Jézus születése, a karácsonyi ünnepkor keletkezése, eredettörténete is témáink közt volt.
8.rész - 1. évad | LegénylakásPodcast Weekend Special Téma: ZS kategóriás filmek
2020 Dec 1950m 20s
-Sharknado -ZS kategóriás filmek -Imo meglepetése
5.rész - 1.évad | LegénylakásPodcast | Hülye helységnevek + Slágeranalizátor
2020 Dec 0846m 52s
- Hülye településnevek -Furcsa, vicces családnevek -Rovat: Slágeranalizátor