Hoeveel ben ik waard?
  • Microphone Media
25 episodes
In ‘Hoeveel ben ik waard?’ probeer ik, Rolien Magendans, erachter te komen, je raadt het al.. hoeveel ik nou eigenlijk waard ben? En dan bedoel ik niet als moeder, of mijn waarde voor de maatschappij. Nee, hoeveel geld ben ik nou waard? Ik wil….nee ik word zakenvrouw. Ik weet inmiddels waar mijn passie ligt en waar mijn ambitie ligt: podcasten. Ik wil podcastmaker worden! Maar ja dan... Maar hoe pak je het aan? Hoeveel vraag je per uur? Hoe bereken je je uurprijs? Kortom, hoe weet je wat je waard bent? Ik ga in gesprek met mensen/vrouwen waarvan ik denk dat ze dit pad al bewandeld hebben. Ik ben benieuwd naar hun zoektocht en hun eerste stappen naar het ondernemerschap. En hoop dat ze mij en jou kunnen inspireren! Wil je meer podcasts van me horen? Kijk op petje.af/rolien - en word een echte Roro! Producent: Microphone Media Podcast Agency

Episodes

S3E2 (Pt.3) Gaat Geld verdienen en Spiritualiteit samen? (Marije Dijkstra)
2021 Apr 1514m 42s
Yes, je luistert naar het laatste deel van deze drieluik met Marije Elles Dijkstra. In dit laatste deel hebben we het over toch wel een hele belangrijke vraag. En die luidt: “Gaat veel geld verdienen samen met spiritualiteit?”
S3E2 (Pt.2) Human Design en Manifesteren (Marije Dijkstra)
2021 Apr 1522m 29s
Deze week hoor je Marije Elles Dijkstra. Deze aflevering heb ik opgesplitst in drie delen. Waarom? omdat ik dat leuk vind. En omdat ik eigenlijk niks wilde knippen en plakken. Want alles dat wordt besproken had in mijn ogen waarde. Dit is het tweede deel van deze inspirerende, en toch ook wel spirituele aflevering(en) met Marije Elles Dijkstra. Sinds Hoeveel ben ik waard? is er heel veel gebeurd. Ik ontmoet allemaal fantastische mensen, ik doe dingen die ik nooit gedacht had te doen. Ik leer zo ontzettend veel nieuwe vaardigheden. Maar er gebeurt ook veel binnen in mij. Luister.
S3E2 (Pt.1) Ik had 10K nodig om te Stoppen bij Microphone Media (Marije Dijkstra)
2021 Apr 1529m 28s
Deze week hoor je Marije Elles Dijkstra. Ik heb de aflevering opgesplitst in drie delen. Waarom? Omdat ik dat leuk vind. En omdat ik eigenlijk niks wilde knippen en plakken. Want alles dat wordt besproken had in mijn ogen waarde. Marije is host van een van mijn lievelingspodcasts:
S3E1 De Populairste Podcaster van Nederland (Bas Louissen)
2021 Apr 0838m 59s
YES, daar is die dan de eerste aflevering van Seizoen 3. Met niemand minder dan een van de tofste podcastmakers van Nederland, Bas Louissen! Je kan hem kennen van Man man man, de podcast, die hij samen met Chris Bergström en Domien Verschuuren maakt. Na jaren radioproducer te zijn geweest, stapt hij nu officieel over naar de podcastwereld. We hebben het over het succes van de 'man man man' en hoe ze daar geld mee verdienen. Man man man wat een leuk gesprek tussen twee podcastmakers.
S2Q&A Mijn eerste Q&A of wat het ook was!?
2021 Apr 0131m 7s
Mijn eerste Q&A, tenminste als je het zo mag noemen!? Ik had geen idee wat te verwachten van een Q&A. Komt er iemand of komt er niemand? Moet ik vragen voorbereiden? Hoe lang duurt een Q&A? Nou het was weer totaal op z’n Roliens, ongestructureerd en een behoorlijk chaotisch. Ik dacht nul zenuwen te hebben, maar dat viel vies tegen. Maar ik heb plannen met “Hoeveel ben ik waard?” en dat wil ik delen. Dus ook deze Q&A online om mij ietsje beter leren kennen!
S2E10 SPECIAL: Vlucht HBIW x CWTF (Co With The Flow)
2021 Mar 1835m 12s
Dames en heren, welkom op deze speciale vlucht. Vlucht HBIW. Ga er lekker voor zitten. We verwachten lichte turbulentie, so fasten your seatbelt. Er wordt op deze vlucht geen drank geserveerd. De verwachte vliegtijd bedraagt 35 min. Lieve luisteraars, omdat jullie mij zo steunen in mijn zoektocht naar financiële waarde en ik de tofste luisteraars heb. Wil ik iets terug wil doen: Een extra aflevering van “Hoeveel ben ik waard?” En wel met Co With The Flow, de leukste stewardess van Nederland!
S2E9 Manifesteren kun je Leren (Willemijn Welten)
2021 Mar 1138m 55s
Dit is de laatste aflevering van Seizoen 2. Yes je leest het goed, ik ga even op break! De laatste aflevering sluiten we een beetje magisch en spiritueel af. Misschien wisten jullie dit niet van mij maar ik ben dol op manifesteren en spiritualiteit. Ik leg graag een tarotkaartje en schijf bijna elke dag in mijn journal. Ik vond het daarom heel leuk om Willemijn Welten in gesprek te gaan. Willemijn is namelijk Manifesteer-expert. En ze kijkt een beetje door mensen heen. Ik voelde dat ze mij ging confronteren en dat gebeurde ook, aan het einde van deze aflevering wist ik iets beter wat ik waard ben.
S2E8 Binnen 24 uur waren we Viral in de US (Olivier Momma)
2021 Mar 0427m 31s
Met een klein beetje kriebels in mijn buik stel ik jullie voor aan Olivier. Olivier is een jonge (27 jarige) ondernemer. Hij haalde 5 jaar geleden met zijn eerste Kickstartercampagne 3,5 ton binnen. En daar bleef het niet bij. Hij runt nu met 3 compagnons en behoorlijk wat werknemers een miljoenenbedrijf.
S2E7 Voor Minder dan 1000 euro ga ik niet eens Praten (Edson Da Graça)
2021 Feb 2532m 12s
Edson da Graçia is rasechte entertainer. Je kent 'm misschien van tv (Willem Wever) of als comedian. Maar zijn weg naar waar hij nu staat is pittig geweest. Als jonge jongen moest hij dealen met een schuld van 30.000 euro. Hoe ga je daarmee om? Hoe kom je van die schuld af?
S2E6 Ik Geloof niet in een Uurtarief (Merel van der Wouden)
2021 Feb 1833m 13s
Merel van der Wouden is onderhandelcoach, maar ze gaat ook iets anders organiseren: een Transformation-nest. In dat nest gaat ze een groep ondernemende vrouwen twaalf weken lang intensief begeleiden en coachen. Het gesprek is open en oprecht. Merel was voor mij ook de eerste “Coach” waar ik me helemaal op mijn gemak voelde. Ze zetten mij in een half uur helemaal in mijn kracht. Haar enthousiasme is aanstekelijk.