• DR
6 episodes
En serie der dykker ned i en af landets mest feterede realitystjerner, Philip May Dreier Mikkelsens', dystre fortid med ar på sjælen fra sin tid i militæret. Her mistede Philip sammenlagt 5 venner i både Danmark og Afghanistan, og efter mange års selvmedicineret flugt fra sine mareridt, sin stress og PTSD, så er Philip klar til at tage en rejse indad og finde sig til rette med sin fortid inden han skal være far for Vilmar. Instruktion: David Flou. Manus: David Flou og Lars Hundebøll. Producent: Christian Volfing. Medvirkende: Philip May Dreier Mikkelsen, Simone Hvenegaard, Louise Zielinski, Bianca Werum, Lone Dreier Mikkelsen, Janne Forsberg Hertz, Zoreh Rasti, Eskil Berger, Lenny Pihl Christensen, Jette Hansen og Jacob Højer Ritter. Speaker: Philip May Dreier Mikkelsen. Lydmix: Martin Frank. Produceret for DR af Doceye Digital.

Episodes

Krigens reality 6:6 - Det sidste stik
2020 Dec 1630m 3s
Philip har tatoveret 4 ud af sine 5 faldne kammeraters gravsten på den ene arm, men han
Krigens reality 5:6 - Bedste realityvenner
2020 Dec 0932m 22s
Selvom de er bedste venner og har lavet alt sammen fra bartenderjobs til at tungekysse, så er
Krigens reality 4:6 - Crazy Coy
2020 Dec 0231m 39s
Philip husker særligt en mand fra sin udsendelse, og det er hans gamle major, Eskil Berger, som
Krigens reality 3:6 - Gravsten og mor
2020 Nov 2529m 36s
Det er 10 år siden, at Philip sidst besøgte sin afdøde kammerats gravsten, da han ikke har haft energien til at genopleve de mange hårde minder, men det laver han om på i dette afsnit. Samtidigt besøger han sin mor for at kigge på gamle billeder og blive klogere på, hvordan han var før han kom i militæret og blev udsendt.
Krigens reality 2:6 - Hvad fejler jeg?
2020 Nov 2532m 27s
Hvad er status på Philip her 10 år efter ulykkerne skete? Det undersøger han indgående ved at få undersøgt hovedet både indeni hos psykolog og udenpå med en scanning. Philip er særligt spændt på at få kigget nærmere på sit baghoved, hvor han har slæbt rundt på en splint fra
Krigens reality 1:6 - Vilmars far
2020 Nov 2526m 1s
Philip skal til at være far til en lille dreng, Vilmar, sammen med sin kæreste Simone, men han er bange for ansvaret. For de sidste 10 år har Philip flygtet fra sin fortid og sine indre dæmoner, men han er endeligt klar til at tage en rejse indad og i sin fortid for at blive klar til at være den bedst mulige far for Vilmar.
More episodes may be available on the podcast’s website.