De Ontbijtkoek Podcast
  • Esther van der Krol en Mirte van Gent
2 episodes
Schrijver Esther van der Krol en zangeres Mirte van Gent delen elke twee weken mooie verhalen en leuke liedjes uit eigen keuken. Ideaal luistervoer tijdens je ontbijt op zondagmorgen! © Teksten, afbeeldingen en muziek: E. van der Krol en M. van Gent (tenzij anders vermeld)

Episodes

002 - De Verbouwing
2020 Dec 0526m
Welkom bij de tweede aflevering van de Ontbijtkoek Podcast, de podcast van Mirte van Gent en Esther van der Krol! Deze aflevering heet 'De verbouwing'. Wordt er bij jou in de buurt ook zoveel verbouwd? Esther schreef er de column 'Keet' over. Mirte laat haar lied 'The Builders Lullaby' horen en vertelt wat over het maakproces. Hoe gaat dat eigenlijk in z'n werk, het schrijven van liedjes? Verder luisterde Esther tijdens een verbouwing twee pittige buurvrouwen af :)
001 - De Kinderstoel
2020 Nov 2115m 54s
Welkom bij de eerste aflevering van de Ontbijtkoek Podcast, de podcast van Mirte van Gent en Esther van der Krol! In deze aflevering leest Esther het door haar geschreven verhaal 'De Kinderstoel' voor. Daarna laat Mirte een lied uit eigen repertoire horen, geïnspireerd op het verhaal van Esther.
More episodes may be available on the podcast’s website.