• Femina
16 episodes
Hvordan føles det at få sit livs op- og nedture omtalt i medierne? Hvordan er det at læse rubrikker om én selv, som man ikke har haft indflydelse på?
Det spørger vi kendte mennesker om i 'MIT LIVS OVERSKRIFT'. Her fortæller de deres egen version, og for første gang i deres liv kan de selv vælge overskriften.
Vært: Christina Sander

Episodes

KATRINE MARIE GULDAGER: Min fars død har formet hele mit liv
2021 Mar 3151m 34s
Den succesfulde forfatter Katrine Marie Guldager var kun 21 år, da hun på tragisk vis mistede sin far i en togulykke. Den unge Katrine måtte selv tage på lighuset og identificere sin far, og den voldsomme oplevelse har trukket spor langt ind i hendes voksne liv.
LE GAMMELTOFT: Jeg er slet ikke så hård, som folk tror
2021 Mar 3159m 12s
Le Gammeltoft blev oprindelig kendt som succesfuld DJ og vært på P3. I løbet af det seneste årti har hendes liv dog været præget af kriser, tab og stress.
KARIN HEURLIN: Jeg letter mine følelser ved at dele dem
2021 Mar 1942m 26s
Forfatter Karin Heurlin har en helt unik evne til at formidle andre menneskers følelser. Men hun er også meget åben om sine egne. I dette afsnit af 'Mit livs overskrift' fortæller hun bl.a. om sin nye bog 'Du forlader mig aldrig', og så deler hun sine følelser omkring sin egen skilsmisse, og hvor tydeligt hun stadig husker dagen, hvor hun skulle fortælle det til sine døtre.
IHAN HAYDAR: Jeg har aldrig tvivlet på min mavefornemmelse
2021 Mar 1555m 20s
28-årige Ihan Haydar er i dag én af Danmarks mest eftertragtede trommeslagere. Hun er kendt fra gruppen L.I.G.A, som medvært på Voice Junior og som tidligere vinder af Melodi Grand Prix, men det lå bestemt ikke i kortene, at hun skulle ende der.
DITTE YLVA: Den lige vej findes ikke for mig
2021 Feb 2245m 7s
Skuespiller Ditte Ylva blev single da hun var i midten af 30’erne, og i stedet for at gå i panik og begynde at få børn alene, så rejste hun til Grækenland på ubestemt tid og lagde en plan for sin karriere. Og situationen beskriver meget godt Dittes tilgang til livet. Som ung droppede hun ud af gymnasiet, tog sig en alternativ skuespil-uddannelse, flyttede til Japan og senere åbnede sit eget teater. Hun er ikke tilhænger af at ‘burde’ noget.
PERNILLE AALUND: Mit nye liv var en nødvendig forandring
2020 Dec 041h 3m 27s
For fem år siden arbejdede Pernille Aalund som global digital innovationsdirektør i Aller Media. Hun var single, havde en arbejdsuge på 80 timer og boede i et stort hus i Gentofte. Men i 2015 hvisker hun tavlen helt ren. Siger sit job op, møder en ny mand og sammen flytter de på landet. Det er tid til fordybelse og bøn.
IRINA OLSEN: Ingen skal fucke med mig nogensinde igen
2020 Nov 1349m 51s
Fra skøjteprinsesse i Ukraine til realitystjerne i Danmark. Fra at have sex på TV til at blive en selfmade businesswoman, der kan tjene op mod 500.000 kr. på en måned.
KARINA VON D'AHE: Jeg er en følsom tonser
2020 Nov 1030m 22s
Karina von D'ahé er kendt fra programmet 'Forsidefruer', men hun har levet et langt liv i rampelyset. I dette afsnit af 'Mit livs overskrift' kan du høre hende fortælle om den modelkarriere, der som ung bragte hende rundt i hele verden, om sit forhold til den 34 år ældre Shi-bi-dua-legende Michael Hardinger - og hvorfor hun sagde nej, første gang TV3 spurgte, om hun ville være den nye forsidefrue.
STEPHANIE FISKER: Min mands job er førsteprioritet
2020 Nov 1016m 35s
Stephanie Fisker laver den meget populære podcast ‘Anden til venstre’, hun er kogebogsforfatter og har omkring 55.000 følgere på Instagram. Alligevel er aftalen i hendes ægteskab med fodboldspiller Kasper Fisker, at hans job er det vigtigste.
SARAH BRO: Jeg er ved at danne min nye identitet
2020 Nov 1013m 4s
I dette afsnit af “Mit livs overskrift” kan du høre en meget ærlig Sarah Bro fortælle, hvordan det var at sige farvel til sit livs største passion, svømning, og efterfølgende forsøge at finde sin identitet og sit drive i en corona-verden, der er gået i stå.