• Sällskapspodden
12 episodes
Här håller @millansvilla och @bladekulla hus, Sällskapspodden™️ är en småländsk feel good-podd där vi talar fritt om livet med inriktning hus & hem.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Episodes

Hysteriska odlare
2021 Mar 281h 17m 32s
Som två tulpanlökar har vi tittat upp ur jorden och vaknat till liv av ljuset. Vi snackar uteprojekt, försöker hitta vår väg genom odlingshysterin och pratar om det vi gillar mest: oss själva. Hörs i luren!
Gustav Vasa hemsöker Korsberga
2021 Feb 1451m 40s
Denna veckan får ni sällskap i luren av två experter som delar med sig av sin långa sportsliga erfarenhet samt sina upplevelser med Gustav Vasa i Korsbergas skidspår. Vi pratar om romantiken kring alla hjärtans dag, vår VM-satsning och Ikeas nyheter.
Tapet & Färg
2021 Feb 0247m 59s
I veckans avsnitt utlovar vi onödigt mycket prat kring; Tapet & Färg! Välkommen att lyssna på oss när vi försöker re ut vad vi trivs med. Kontext för avsnittet och våra tankar finns på hemsidan.
En poddig vår
2021 Jan 2733m 49s
Här har ni två som fått hybris totales! Vi lanserar hemsida och ägnar goa 30 minuter åt att endast prata om podderi i självaste podden. Vi slår även spiken i kistan gällande ironins vara eller icke vara. Planeringsmöte inför vårens avsnitt har absolut prioriterats i bygge och vardag och vi delar våra planer med er. Mot våren med sällskap i luren!
JULSPECIAL 5. Strutsen föder
2021 Jan 2537m 28s
Det kan av titeln vara svårt att tro men det är vårt juligaste avsnitt hittills. Vi vägrar släppa taget om livepodden och korar i vanlig ordning veckans julbilder. Clara drar storyn om när hon och Moa besökte Vetlandas strutsfarm. Det vill ingen missa! Välkomna!
JULSPECIAL 4. Tapetpöket
2021 Jan 2536m 54s
Vi berättar storyn of tapetspöket aka pöket i Bladekulla och snackar fönster i en kvart. Hur hanterar en #blomsteruppropet kring jul och står ST för SANKT eller STOR?
JULSPECIAL 3. Hjärntrött eller hjärndöd?
2021 Jan 2536m 12s
Vem har instagrams bästa julbild? Tävlingen har börjat! Clara påstår att julpyntet bör vara till midsommar och Millan är inte sen att hänga på. Det sluddras på ord och hjärntröttheten är ett faktum.
JULSPECIAL 2. Ny mikrofon & Barbie on ice i Korsberga
2021 Jan 2538m 38s
I andra avsnittet pratar vi om Claras avklädda hus, gammalt julpynt och drömmen om en jul á la Pippi och Madicken. Clara berättar om julmagin som kan döljas i en samling Barbie och Millan förklarar hur en kan ge sig komplimanger så de blir en självuppfyllande profetia. Välkomna!
JULSPECIAL 1. Two balls in a bägare please
2021 Jan 2537m 45s
Till dig som är isolerad eller ensam och vill ha något att lyssna på för att dämpa tystnaden. Vi finns här. 💘 Häng med oss när vi pratar om julen, vad vi ätit till middag och annat oviktigt. I första avsnittet tjötar vi om oss själva och den gråa vidriga svamppastan. Millans följarantal och varför Clara med man, barn och hundar bor hemma. Nästa gång blir det mer jul, kanske. Välkomna!
JULSPECIAL 6. Julfrågor & rimbattle
2021 Jan 2558m 14s
Vi svarar på era julefrågor och Millans oförmåga att rimma sätts på prov en gång för alla. Varför ska julen hem till påska, hur finner vi inspo att göra jul i dessa tider och vilket julgodis går inte att vara utan?