What's the Point? Keskusteluja merkityksestä
  • Kirsi Piha
12 episodes
Yhdessä vieraiden kanssa Kirsi Piha etsii elämästä merkitystä ja maailmasta paikkaa ihmisille, ilmiöille ja yrityksillekin.

Episodes

Jaakko Sahimaa, kuinka voi johtaa yhteisöä, jossa ihmiset hakevat työltä erilaisia merkityksiä?
2021 Feb 171h 2m 28s
Jaakko Sahimaan kanssa pureudutaan siihen, miten työ on tai ei ole merkityksellistä, mitä sille pitäisi tehdä ja kenen.
Pekka Sauri, miksi päämääräsi on minuuden katoaminen?
2020 Dec 3058m 8s
Pekka Sauri on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään merkitystä elämään, mutta mikä tuo merkitystä Saurin omaan elämään? Saurin kanssa keskustellaan niin merkityksestä kuin sen menettämisestäkin, minuudesta ja ykseyden kokemuksesta.
Bengt Holmström, onko akateeminen maailma paras paikka toteuttaa uteliaisuutta?
2020 Dec 231h 21s
Mitä yhteistä on mummillani ja Nobel-voittaja Bengt Holmströmillä? Viehtymys Rauman pitsimuseoon. Bengt Holmströmin kanssa keskustellaan niin heinätöistä kuin taloudesta. Holmström on varmasti yksi maailman uteliaimpia ihmisiä, ehkä se selittää menestyksenkin.
Hans-Peter Siefen, kävitkö tänäänkin aamu-uinnilla Päijänteessä?
2020 Dec 1650m 11s
Nordic Business Forumin isän Hans-Peterin eli Hapen kanssa keskustellaan mm. tapahtumien, kehittymisen ja Jyväskylän merkityksestä tässä etänä nauhoitetussa jaksossa.
Matt Haig, why is library the gate to finding meaning in life?
2020 Dec 0950m 51s
Matt Haig is not afraid to speak and write honestly about meaning and the lack of it. In this remotely recorded episode, we talk about the meaning of books, writing and being authentic.
Anne Brunila, onko kohta jo aika toteuttaa 15-vuotiaan Annen unelma luostarielämästä?
2020 Dec 021h 2m 26s
Anne Brunilan, bisnesmaailman buddhalaisen, kanssa syvennytään siihen, mitä hengellisyys on kun se on elämä, eikä vain yksi kohta päivän to do -listalla.
Hannu Lintu, onko taiteella itseisarvoinen merkitys?
2020 Nov 2553m 23s
Tässä keskustelussa analysoidaan taiteen merkitystä kokijalle ja tekijälle ja paljastuu myös mitä palkintoa kapellimestari Hannu Lintu erityisesti arvostaa.
Minna Parikka, voivatko kengät olla merkityksellisiä?
2020 Nov 1845m 55s
Kenkäsuunnittelija Minna Parikan kanssa jutellaan siitä, mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi, mitä kauan kaivattu vapaus hänelle tarkoittaa ja minkälaista merkitystä kengät voivat tuoda maailmaan.
Podcastin traileri
2020 Nov 1753s
Yhdessä vieraiden kanssa Kirsi Piha etsii elämästä merkitystä ja maailmasta paikkaa ihmisille, ilmiöille ja yrityksillekin.
Kaisa Hietala, ovatko yritykset tosissaan etsiessään merkitystä?
2020 Nov 1158m 25s
Mikä oli kestävän liiketoiminnan pioneerin Kaisa Hietalan lapsuuden toiveammatti? Keskustelua myös mm. siitä kuinka tosissaan yritykset ovat "purpose-toimissaan".