WUA Digital Excellence Podcast
  • WUA
3 episodes
WUA is hét onafhankelijke onderzoeksbureau op het gebied van digital experience benchmarking. Ieder jaar brengt WUA op basis van gevalideerde onderzoeksmodellen de ervaring van meer dan 50.000 (potentiele) klanten in kaart op het gebied van digitale acquisitie-, retentie- en serviceklantreizen. Met de Digital Experience Benchmark van meer dan 15.000 websites en apps geven wij in meer dan 12 landen inzicht, richting en energie aan organisaties om zo te streven naar digital excellence.

Episodes

Athlon: About customer satisfaction and total mobility - Digital Excellence Podcast - #03
2019 Oct 0324m 26s
Hans Burki and Niels van de Hoogen about their journey towards offering the best mobility solution in the market, trends in the Automotive Industry, the challenges Athlon faces and what it means to provide a total mobility solution.
easyEnergy: Challenger in drukke energiemarkt - Digital Excellence Podcast Afl 2
2018 Jun 0652m 16s
Raymond van Eck (easyEnergie) en Matthijs van den Broek (WUA) hebben het in de tweede aflevering over digital, strategie, kpi’s, trends, conversie-optimalisatie en klantonderzoek.
T-Mobile Thuis en de strijd om de markt. | WUA Digital Excellence Podcast #01
2018 Apr 3025m 46s
Maarten van der Gugten (T-Mobile) en Daan Tames (WUA) hebben het in deze eerste aflevering over digital, strategie, kpi’s, trends, conversie-optimalisatie en klantonderzoek.