• Antiloop Podcast
6 episodes
Förvaltarna Anna Svahn, Martin Sandquist och Karl-Mikael Syding från hedgefonden Antiloop Hedge diskuterar marknaden med fokus på alternativa tillgångar varje vecka.

Episodes

6. Är du grodan i kastrullen? Valutor, hedging och MMT med Anna Svahn och Mikael Syding
2020 Oct 2925m 12s
Vattnet i kastrullen går från kallt till kokande och grodan märker inte av förändringen utan stannar kvar och kokar ihjäl. Är det den situationen de flesta av oss befinner oss i? I veckans avsnitt av Antiloop Podcast hör vi Anna Svahn och Mikael Syding diskutera hur centralbanker stjäl pengar i smyg med Modern Money Theory (MMT), valutors roll i en portfölj och hur ett kommande paradigmskifte ställer allt på sin spets.
5. Presidentvalet med Martin Sandquist, Mikael Syding och Mr X
2020 Oct 2236m 50s
Med mindre än två veckor kvar till USA:s presidentval diskuterar Martin Sandquist och Mikael Syding potentiella utfall vid en röd resp. blå vinst - och skillnaderna kan vara mindre än du tror. Så hur kommer de olika marknaderna att reagera på kort och sikt?  Och kommer Trump acceptera en eventuell förlust? Avsnittet gästas även av Antiloops egna Mr X som gör en succédebut i podcastformatet.
4. Inflationsvågor & råvarubooms
2020 Oct 1526m 26s
Hur skiljer sig förutsättningarna för 70-talets råvaruboom från idag? I veckans avsnitt får du höra Anna Svahn och Martin Sandquist gå igenom framtidens inflationsvåg som får tidigare period att se ut som en söndagspicknick.
3. Martin Sandquists investeringsstrategi: 3M
2020 Oct 0823m 41s
Martin Sandquist, grundare av Lynx och CIO för Antiloop Hedge, berättar om sin investeringsstrategi 3M; Mönster, Maskininlärning och Makro.
2. PROVEN investeringsmetod
2020 Oct 0123m 47s
Hur analyserar och investerar en prisbelönt hedgefondförvaltare? I det andra avsnittet av Antiloop Podcast får du en pedagogisk genomgång av Karl-Mikael Sydings processer när det kommer till fundamental analys av aktier.
1. Inflation revisited
2020 Sep 2324m 19s
Karl-Mikael Syding och Anna Svahn är tillbaka i podcastformatet och nu med eminent förstärkning i form av Martin Sandqvist, Antiloops CIO och grundare av hedgefonden Lynx. Tillsammans gör de ett kärt återbesök till ämnen som inflation, guld och bitcoin.