• Team LEWIS Nederland
7 episodes
Dit is de podcast van LEWIS Nederland met het laatste nieuws op het gebied van communicatie, digital marketing en PR.

Episodes

Aflevering 7: Reference cases
2020 Sep 1013m 48s
Casestudy's, klantverhalen of reference cases: hoe je het ook noemt, het zijn allemaal waardevolle stukken content voor jouw bedrijf én jouw klanten. Het is 'bewijs' dat de door jou geleverde producten en/of diensten de klant verder helpen naar het behalen van de gestelde doelen. En het hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Bovendien kun je de content op meerdere manieren inzetten, waardoor de (vaak minimale) tijdsinvestering zichzelf vrijwel direct terugbetaalt.
Aflevering 6: Data Driven PR
2020 Aug 1119m 11s
In deze aflevering van LEWIS Talks luister je naar een gesprek met Teun van den Acker, Digital Marketing Director en Rogier Heemskerk, Strategy & Insights Director van LEWIS over Data Driven PR. Hoe gebruik je data om enerzijds je boodschappen kracht bij te zetten en anderzijds om de meetbare resultaten van een campagne te beoordelen?
Aflevering 5: Thought Leadership
2020 Jul 1621m 25s
Praten over waar zowel je hart als je verstand liggen; dat wil toch iedereen? Dat zou je denken he? Het zou wat ons betreft wel wat vaker mogen gebeuren. De experts binnen bedrijven blijven te vaak onzichtbaar voor de buitenwereld, terwijl ze vaak zo'n interessante verhalen hebben te vertellen. Voor PR zijn die verhalen ook erg waardevol.
Aflevering 4: Creativiteit tijdens een lockdown
2020 Jun 3019m 23s
Domien Hellwig, Creative Director en Vincent van Nunen, Creative Manager, beiden werkzaam bij LEWIS gaan met elkaar in gesprek over het behouden van creativiteit en het vinden van creativiteit tijdens de recente lockdown. Want hoe blijf je creatief als je niet veel nieuwe dingen ziet tijdens je thuiswerkdag en niet in levende lijven met je collega's kunt brainstormen?
Aflevering 3: Hoe bepaal je jouw kernboodschap?
2020 Jun 159m 13s
Kernboodschappen zijn de basis van elke storytelling-campagne. Of het nu gaat om PR of content marketing; er moet een soort van ‘oerboodschap’ zijn die in elke uiting terugkomt. Als je niet herkenbaar bent, blijf je als merk niet hangen.
Aflevering 2: Stakeholder communicatie
2020 May 2017m 13s
Waar een crisis altijd ongelegen en vaak onverwacht komt, zijn dit pas echt spannende tijden voor veel communicatieverantwoordelijken en directies. Het zo goed mogelijk aangehaakt en geïnformeerd houden van medewerkers en klanten vormt een serieuze uitdaging voor organisaties en snel schakelen en handelen in een crisissituatie is door de fysieke beperkingen lastiger dan ooit.
Aflevering 1: Executive Profiling
2020 May 1113m 56s
In deze aflevering vertelt Vera Kops, Vice President van LEWIS Nederland over de meerwaarde van Executive Profiling.