• Henrik Dyhrberg
8 episodes
Alt om travsport

Episodes

Og så tilspørger jeg dig, Sverige ...
2020 Oct 231h 29m 15s
Bliver Danmark gift med Sverige, og bliver Emoji solgt? Hør mere om dette i ugens udgave af Travsnak i samarbejde med Travservice, hvor vi også runder aktuelle emner fra ind og udland
Flytter Lunden til Brøndby?
2020 Oct 1751m 52s
Masser af emner bliver drøftet i dagens afsnit af Travsnak. Vi ser på planerne for Lunden og har også et interview Jørgen Jensen, Stald Rita, som fortæller om sin nye stjerne Grand Art, samt meget andet godt
Blæser der nye vinde i DTC?
2020 Oct 091h 20m
I denne uge kan du se frem til interviews med Peter Friis, Knud Erik Ravn og Kasper Foget. Vi snakker DTC, fodersagen og har fuld fokus på søndagens Kentucky Futurity.
Der gik kun en time ...
2020 Oct 021h 6m 11s
Dagens afsnit i kort form: DTC, foder-sagen, interviews med Keld Gregersen og Kasper Foget, skattelovning, Bundgaard, storløb og kort nyt.
Det rumler i DTC
2020 Sep 2554m 38s
Dagens afsnit af Travsnak kommer igen vidt omkring. Vi følger op på fodersagen, snakker om DTC og dennes rolle i dansk travsport. Billund Trav, hvad er der sket siden sidst, og runder af med kort nyt og et spændende interview med Kim Pedersen, som har stor succes i Norge.
Var dansk travsport på vej mod en stor skandale?
2020 Sep 181h 5m 43s
I denne uges udgave af "Travsnak i samarbejde med Travservice" ser vi nærmere på den angivelige sag om heste, som er blevet fundet positive med koffein, som de har fået i sig via deres foder. Vi går sagen igennem og stiller spørgsmålstegn ved sagens forløb. Vi følger op på aflysningen af Aalborg Store Pris og aflysningen af auktionen, og følger også op på situationen for Billund Trav. Til sidst i podcasten kaster vi et blik på ugens aktuelle nyheder. Til at kommentere på nogle af emnerne har vi interviews med Gordon Dahl og Gitte Madsen.
Hvad sker der med Billund?
2020 Sep 101h 7m 48s
Travsnak i samarbejde med Travservice er en podcast for travnørder, hvor vi tager lytterne med på en snak om alt, hvad der rører sig indenfor travsportens verden. Dine værter er Henrik Dyhrberg og Karsten Bønsdorf, som begge har arbejdet med travsporten på skrift, tale og billeder, og nu altså også en podcast.
Træning af løbsheste fortalt af træner Peter Rasmussen
2019 Mar 1114m 29s
Første afsnit af Travsnak er en podcast, som jeg lavede for en del år siden med Peter Rasmussen. Han fortæller om træning af ungheste og løbsheste.