Victoria Regia: blik op sport
  • Asopos de Vliet Zakelijk
3 episodes
Welkom bij de Victoria Regia, de podcast waarin we spreken met bekenden in de Leidse en landelijke sportwereld over de thema's studeren, geld en ondernemen. In de eerstvolgende aflevering zullen we praten met Carel Stolker, rector magnificus van Universiteit Leiden en Tjeerd Scheffer, topsportcoördinator bij Stichting Topsport Leiden. Vragen? Mail naar zakelijk@asopos.nl.

Episodes

Victoria Regia: blik op sport en geld
2020 Jul 2432m 55s
"Ik denk dat ontzettend onderschat wordt wat sport teweeg brengt in de hele bevolking, sport leidt tot heel veel groei in de samenleving, zowel fysiek als sociaal", aldus Boudewijn Röell, bondsroeier en bronzen Olympische medaille winnaar op de spelen in Rio. In deze podcast zit hij aan tafel met Erik Versnel, directeur bij Rabobank Leiden-Katwijk en sporter in hart en nieren. In deze tweede aflevering bekijken we sport vanuit een financieel oogpunt. Op basis van de persoonlijke ervaringen van Boudewijn en financiële expertise van Erik, werpen we een blik op de combinatie van sport en geld.
Victoria Regia: blik op sport en studeren
2020 Jun 2227m 31s
Carel Stolker: "we doen het pas goed als we het verschil niet meer zo zien tussen een sportende student en een studerende sporter". In deze gloednieuwe podcast spreken we met Carel Stolker, Rector Magnificus van de Universiteit Leiden, en Tjeerd Scheffer, topsportcoördinator bij Stichting Topsport Leiden. In deze podcast duiken we in de uitdagingen en deugden van de combinatie van sport en studie. We kijken naar het (top)sportbeleid van de Universiteit Leiden en leggen vanuit de expertise van Tjeerd Scheffer het sportieve leven van Carel Stolker onder het vergrootglas.
Teaser
2020 Jun 1938s
Welkom bij de podcast Victoria Regia, waarbij we aan de hand van verschillende thema's een blik werpen op sport. Abonneer je op deze podcast en mis geen enkele aflevering!