Yrittäjyyttä ja Vauva-aiheita
  • Senja Soukka
9 episodes
Yrittäjyyttä ja vauva-aiheita kertoo nimenomaan näistä aiheista. Tätä podcastia pitää nuori yrittäjä, joka kertoo millaista on olla yrittäjä sekä millaista on vauvakuume. Kuulemme myös vieraita ja heidän kokemuksiaan.

Episodes

Moniosaamista viimeiseen jaksoon!
2020 Aug 1421m 35s
Viimeinen jakso! Sen kunniaksi saatiin vieraaksi Taru! Taru Tammikallio on luovan alan moniosaaja, kirjoittaja ja Oman elämäsi Superstara® -valmennuskonseptin ja yhteisön perustaja, joka teki hypyn tuntemattomaan, vaihtoi varhaiskasvatuksen opettajan pestin mediayrittäjyyteen, toteutti unelmansa ja nyt auttaa muita luomaan haluamansa uran. Oman elämäsi Superstara® – toteuta ammatilliset unelmasi -kirjaan ja Taruun voit tutustua seuraavista paikoista: https://omanelamasisuperstara.fi/ ja https://omanelamasisuperstara.fi/oman-elamasi-superstara-toteuta-ammatilliset-unelmasi-uraopas/ ja https://www.instagram.com/omanelamasisuperstara.fi/
Pelkkää vauvakuumetta
2020 Jul 178m 57s
Hormoonihuuruja, vauvakuumetta ja potkupukuja. Tässä jaksossa puhutaan vain vauva-aiheista!
Vinkit stressin hallintaan
2020 Jul 1011m 29s
Nyt kuulet mitkä ovat minun keinot selvitä stressistä. Yrittäjillä monesti voi olla unettomia öitä stressin takia ja jokaisen täytyy löytää oma keinonsa lievittää stressiä.
Mistä yrittäjä saa rahaa äitiyslomalla?
2020 Jul 0310m 7s
Tässä jaksossa selvitän mistä yrittäjä saa rahaa äitiyslomalla. Tämä ei ole kovin selkeää, kun aiempaa kokemusta ei ole.
Yksinyrittäjän turhautuminen ja epidemian jälkeinen matkustaminen
2020 Jun 2613m 28s
Tässä jaksossa mietitään onko se ihmisten laiskuutta tai välinoitämättömyyttä, kun yrittäjälle ei vastata. Sekä puhutaan mikä etuoikeus kosmetologin työssä on (vinkki: liittyy vauvoihin).
Unelmia ja voiko yrittäjä olla kipeänä
2020 Jun 1914m 10s
Tässä jaksossa pohditaan pitääkö olla unelmia saavutettuna ennen lasta, mitä pitää olla saavutettu ennen lasta vai pitääkö? Käydään myös läpi aihetta voiko yrittäjä olla kipeä?
Nuori äitiys ja palkkatyöstä kokopäiväiseksi yrittäjäksi
2020 Jun 1225m 56s
Tässä jaksossa meillä on vieraana ihana Marianne. Mariannella on oma podcast Career Girl ja tässä jaksossa käydään läpi vauvakuumetta sekä esikoisen odottamista. Mutta myös yrittäjyyttä ja esimerkiksi miten äitiysloma rahoitetaan.
Mun työpäivä
2020 Jun 058m 44s
Oletko miettinyt millainen on yrittäjän työpäivä? Nyt kuulet millainen on mun työpäivä kauneushoitolalla!
Yrittäjyyttä ja hormooneja
2020 May 2910m 47s
Tässä jaksossa kuulet kuka on Senja, mitä hän tekee työksi ja mitä on nuoren yrittäjän vauvakuume. Tervetuloa kuuntelemaan!