Svesken paa disken
  • Svesken Disken
2 episodes
Din seksualunderviser forstår sig ikke på hvor pinligt det kan være at købe kondomer, han har glemt hvordan det første kys føles og hvor akavet det kan være når ens forældre forsøger at lære én om bierne og blomsterne; derfor har vi skabt denne podcast. Vi er fire unge i start 20'erne, hvorfor alle førstegangsoplevelserne stadig står friskt i erindringen, og vi bilder os ind at vi kan biddrage med noget din dansklærer ikke kan. Lyt med når vi taler om vores første seksuelle oplevelser, pres fra omgivelserne, akavede øjeblikke, klamme lugte og bankende hjerter.

Episodes

De første kærester
2019 Apr 0141m 5s
I denne episode har vi besøg af en lærerstuderende, der har taget seksualunderviser-kurset under sit uddannelsesforløb, og derfor har indsigt i hvordan det føles at stå i lærerens sted. Vi taler om de første kærester, både de der starter i børnehavetiden, og dem vi har de første seksuelle oplevelser med. Vi diskuterer hvad sex overhovedet er, hvordan man lærer at kende sine egne grænser, lyster og undgår fejlkommunikation i den seksuelle situation.
Den foerste gang
2019 Mar 1735m 11s
Første afsnit i podcasten Svesken på Disken, hvor vi behandler emnet 'den første gang'. Vi fire unge mennesker taler om sex, pubertet, følelser og alt der knytter sig hertil, i et sprog der er i øjenhøjde med nutidens unge.