• Mama Said Media
54 episodes
En podcast där vi intervjuar intressanta personer kring deras kompetenser.

Episodes

#54: Varför ska man ha en företagsblogg? - Mama Said Media
2018 Dec 2523m 23s
I det här avnsittet träffar vi vår egen Amanda som berättar om varför man ska ha en företagsblogg och vad man ska tänka på om man vill starta en.
#53: Entreprenör med många varumärken - Emelie Walles
2018 Dec 1831m 28s
I det här avsnittet träffar vi Emelie Walles som driver fyra bolag, och i det här avsnittet pratar hon om sitt entreprenörskap och om hur hon jobbar med sina olika varumärken.
#52: Att växa organiskt - Framkalla
2018 Dec 1140m 28s
I det här avsnittet träffar vi Nino Subotic, som har grundat Framkalla. Han berättar om hur man startar och driver upp ett företag, utan att ta in riskkapital, samt bjuder på sina bästa knep om hur man ska nå ut när man inte har särskilt stor budget.
#51: Live scribing - Simply Draw it Big
2018 Dec 0424m 27s
I det här avsnittet träffar vi Mina Legnered från Simply Draw it Big, som pratar om live scribing, det vill säga att visualisera events, konferenser och workshops genom att rita.
#50: Om att skriva en roman - Helena Kubicek Boye
2018 Nov 2033m 57s
I det här avsnittet träffar vi Helena Kubicek Boye, som berättar från början till slut om hur man skriver en roman. Allt från hur man gestaltar sina karaktärer till hur man får bokkontrakt. Efter att ha lyssnat på det här avsnittet vet du precis hur du ska gå tillväga om du vill ge ut en bok.
#49: Så lyckas du på Instagram -Tuvessonskan
2018 Nov 0644m 25s
I det här avsnittet träffar vi Julia Tuvesson, även kallad Tuvessonskan, och pratar med henne om hur man lyckas på Instagram. Julia har på bara tre år lyckats skapa ett stort och genuint engagerat community på Instagram, skrivit en bok; “Plåtmat”, varit med i Nyhetsmorgon och mycket annat tack vare sina framgångar. Lyssna och låt dig inspireras!
#48: Kan man yoga och affärsutveckla samtidigt? - Nellie Rolf
2018 Oct 2327m 33s
Kan man ha en workshop kring affärsutveckling i kombination med yoga? Ja om vi frågar Nellie Rolf (och oss på Mama Said) så kan man det. I det här avsnittet lyssnar vi på hur man kan gå tillväga och vad det faktiskt ger.
#47: Global Influencer Marketing - Kronaby
2018 Oct 0932m 58s
I det här avsnittet pratar vi med Apollonia från Kronaby som, utan en gigantisk budget, har byggt relationer med influencers världen över, och på så sätt satt varumärket på kartan. Hur gör man för att nå stora influencers? Hur tar man första steget? Och hur hittar man värdet för dem?
#46: Mångfald på arbetsplatsen - MINE
2018 Sep 2537m 59s
I det här avsnittet träffar vi Magdalena Nour från MINE, som berättar om hur vi kan arbeta för ökad mångfald på arbetsplatsen, om hur omedvetna vi ibland kan vara samt om vilka första steg ett företag kan ta i sitt mångfaldsarbete.
#45: Så kommunicerar du framgångsrikt i sociala medier - Mama Said Media
2018 Jun 1250m 28s
I säsongens sista avsnitt av På insidan så pratar Alexandra Bylund, VD och grundare - Mama Said Media, om hur man kommunicerar framgångsrikt i sociala medier. Hur beter vi oss i sociala medier? Hur skapar man engagemang? Vad innebär Facebooks och Instagrams relativt nya algoritmer och hur ska vi, som jobbar i sociala medier, tänka kring dem? Lyssna på avsnittet så får du svaren! Vi hörs i nästa säsong!